Fundering

Efter 5 månader så har min navelpiercing läkt klart :) . Jag är fortfarande lika nöjd som jag var när jag tog den. Ångrar det inte överhuvudtaget. I helgen ska jag dit till min piercare och köpa ny barbell till naveln. Vill ju ha en snyggare. Vet inte riktigt vad jag vill ha för någon, men jag tror att jag har en idé i skallen om hur den ska se ut. Mer säger jag inte än. Men när man väl tagit en piercing så kan man bli beroende, att man vill ha flera.  Jag har känt det hela tiden fram och tillbaka att jag vill ta en till, det har gått så i omgångar.

Både familj och vänner har sagt olika saker, att jag ska ta en till om jag vill, men självklart har jag fått negativt synsätt på det oxå. Typ att att jag får skylla mig själv om det blir något fel. Självklart får jag skylla mig själv om det skulle bli något fel under läkningstiden. Men efter 5 månader med med min navelpiercing, så har den läkt hur fint som helst. Varför skulle det bli något fel med nästa i så fall? Visst det kan ju hända, men i såfall borde det har gått snett med min piercing som jag har nu och den är hur fin som helst ( låter som en försäljare känns det som ,haha)

Men jag kan aldrig bestämma mig om jag ska ta en till piercing eller inte.  Men det som jag kan störa mig lite på är folk som "försöker" bestämma det beslutet åt mig. Självklart tar jag emot den kritik jag får ,men jag vill ta mitt eget beslut om en till piercing. Det är först och främst min kropp och det är jag som ska leva med det. Men hur som helst jag vet inte än hur det blir. Men eftersom jag tycker att läppicercing är riktigt snyggt ,så blir det en sådan jag gör om jag gör en till.



Källa: google.se


Kommentarer
Postat av: Tobias

Nu kan jag blogga igen och göra länkar ;) underbart, haha!

2009-10-21 @ 23:49:29
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Ja nu är jag glad igen =) hehe

2009-10-22 @ 00:48:37
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Går det bra med pluggandet? :)

2009-10-22 @ 01:02:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Ja precis!

Hoppas allt är bra idag? :)

2009-10-22 @ 10:13:01
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Tack det är bra med mig :)



Nej det gjorde inte speciellt ont tycker jag, som att sätta en synål mot läppen (även om kanylen är större) så är det samma känsla att det gör ont i huden men sen när den tryck genom så är det inte så farligt.



Tills mitt var helt ihopläkt tog det ca 4-6 månader. Berors helt på vad man äter och om det kommer in skit i läkningen osv. Jag hade rekomenderat att inte ha en ring från början utan en lite plopp bara, det är mycket lättare att handskas med :)

2009-10-22 @ 11:50:40
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: johan

sv; nej det blev ju inte det! jag ska dra ner på alla sötsaker och så och leva nyttigt fram till operationen! Så det blir lite mindre chai-lattande men självklart inte sluta helt!

2009-10-22 @ 12:06:13
URL: http://johanbliixt.blogg.se/
Postat av: Tobias

Okej I see :)



Jag ska bara plugga och blogga idag =)

2009-10-22 @ 12:09:16
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0