sick and tired :( I hate it

Det är förkylningstider nu! Dom är gräsliga, speciellt när man bara ligger och sover hela tiden,  för att kroppen inte orkar fungera normalt, som den brukar göra. Så är det nu. Jag trodde att jag snart skulle bli bra, men nej. Är otroligt hes och man hör knappt vad jag säger. Snart tappar jag väl rösten också skulle jag tro :/. Men jag får hoppas att det inte blir så igen, för det är verkligen jobbigt!

Blir att gå till närakuten ikväll så att jag kan få någon hostmedicin, eftersom jag aldrig slutar hosta, inte ens på nätterna. Får hoppas att man snart blir frisk och känner mer ork . Jag har ingen tid till att ligga hemma och bli frisk, det är för mycket som händer runt omkring mig. Det är hemsk att man ska känna att man inte har tid att ta hand om sig själv, för att allting annat har en stor påverkan på en. Som skolan, det finns tusen saker som ska göras känns det som. Om jag ligger hemma och inte gör något känner jag mig stressad av allt som jag har kvar att göra, det blir i allafall ingen lugn och ro. Varför ska det vara så svårt att  bara koppla av och inte tänka på något annat än att bli frisk?

Kommentarer
Postat av: Tobias

Jag hatar att vara sjuk :( så tråkigt! krya på dig =)



TACK :D

2009-10-04 @ 17:40:20
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Att vara på blog awards, som en stor gala med massa kändisar. Man känner sig ganska viktig på något sätt, haha! Kan visa bilder senare :D

2009-10-04 @ 17:56:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: muffinsmartin

Min dag har varit toppen! dindå? :D

2009-10-04 @ 18:28:46
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: muffinsmartin

Det är bara att gå in på bloglovin så ser du! :D

2009-10-04 @ 18:45:07
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0