måndag och spenderat pengar

Blev glad idag när jag såg att mitt studiebidrag kommit in på kontot.  Jag och Erika passade på att köpa lite julklappar när vi var i Solna centrum, och jag kände faktiskt julstämning.
Men i alla fall när jag skulle köpa den sista julklappen så räckte inte pengarna. Jag såg på kontot att jag bara hade 100 kronor kvar av mitt studiebidrag. Det var ju en osis. Det går snabbt när man har roligt tydligen.

Det känns ju lite dystert att bara ha kvar 100 spänn, när jag började min shopping på 1050 kronor. Tanken var då inte att spendera alla pengar på julklappar, utan behålla lite till mig själv.
Först tänkte jag om jag skulle lämna tillbaka någon julklapp, men det skulle kännas väldigt egoistiskt. Så därför slog jag in alla julklappar och får överleva på 100 kronor. Det vill säga ha 100 kronor på krogen att dricka för ;).

Nu blir det plugg igen, det här jäkla manuset måste bli klart. Det står still hela tiden :(.


Källa: google.se

Här får ni en liten tankeställare.

Jag sitter och tittar på gamla bilder på mig när jag gick i sexan eller sjuan, tror jag att det var. Gud så pinsamt att jag inte ens kommer ihåg exakt vilken årskurs jag gick i. Aja, hur som helst så önskar jag att min mamma hade sagt till mig i någon stil med, klipp inte bort ditt långa hår. Du kommer att ångra dig när du blir äldre. 
Och jag ångrar mig, det gör jag. Men det var ingen som varnade mig, haha

Nu är det axelångt vilket är väldigt kort, eftersom jag hade mycket längre förut.
Men man måste ju förändra sig. Jag skulle inte vilja se ut så som jag gjorde när jag var 12 år gammal.  Nu kan mitt hår växa ut och bli lika långt igen, men det lär ta tid för fort går det inte.

Det är ingen idé att slösa energi på att ångra sig, för det går inte att få det ogjort. Så varför ens känna ånger? Från och med nu ska jag se på bilden med glädje, tänka att vad kul att jag har haft långt hår en gång i tiden. Jag hoppas  någon där ute förstår poängen med det här inlägget.

Nu ska jag fortsätta att skriva på mitt manus. Sen ska jag sova.

Hejhopp.

Familjen betyder <3


Mamma, jag älskar dig också och du har hjälpt mig upp. Tack för det fina som du skrev tillbaka.


"Hej Zara
Tack för att jag fick ta del av dina tankar. Det är inte lätt när man känner som du har gjort. Man känner sig oftast ensam i sådana stunder och tror att man är ensam om sina depressiva tankar i hela världen. Jag är jätteglad över att du har tagit dig upp över den svåra ytan som du har haft. Du är ju en himla stark tjej som har klarat av dessa motgångar ändå på mycket av din EGNA hjälp. Jag som är din mamma vill självklart stötta, hjälpa och finnas till hands för dig som jag hoppas att vet!!! Ibland räcker man inte till som förälder å då är det bra om man får profesionell hjälp som du fick men som tyvärr inte var ngt bra.
Livet e himla tufft för alla men för vissa är det tuffare. Inte kul...Du har tagit många smällar som jag velat skona dig för men inte alltid har gått. Tex kontakten med din pappa. Jag är i allafall jätteglad över att du mår bra och jag ser hur du kämpar o ser till att hålla tiden med alla dina projekt i skolan, vilket du gör super.
MEN,,, jag kommer alltid att va en tjatande mamma som tjafsar om diskmaskin, tvätt, plocka undan glas, mascara fläckar, diska pastasilen osv...
Å det gör jag för att JAG BRYR MIG OM DIG!!!!
Jag älskar dig ZARA.. o kommer alltid att vara vid din sida"

A new day has comeJag har börjat räkna dagarna.  Nästa vecka på torsdag är jag 1 år äldre.


Då är jag 19 år och går runt på saco mässan, där min framtid finns.

För att veta vad jag ska bli, när jag gått ut gymnasiet.01:58

Godnatt från mig


Till min fina vän

Jag känner mig maktlös. Jag vill hjälpa dig så att du mår bra, men jag vet inte hur. För jag vet inte varför du mår dåligt. Jag vet inte vad jag ska säga så att du ska må bra.
Det enda jag kan säga som du redan vet, är att jag finns här för dig.

Du är min bästa vän och vänner sviker man inte <3

Ett mycket vackert citat från Stephen King.


Stephen King once wrote:

 

“Time takes it all. Whether you want it to or not. Time takes it all, time bears it away, and in the end, there is only darkness. Sometimes we find others in that darkness. And sometimes we lose them there again.”


Kvällens låt


Jag ler

En underbar komiker. Tänk att få vara lika talangfull som Gardell.Det måste sägas- nu är det sagt.

Jag vet att många inte håller med mig. Men jag står för vad jag har skrivit för det är vad jag känner och ser, när jag besöker sjukhuset.

Det är orättvist.

Ni ler hela tiden när ni ser mig och min familj, när vi är ledsna och känner sorg. Ni är glada och serverar måltider, tar prover och ler. Ni ler hela förbannande jävla tiden. Sluta le och vara glad. För att se er le och att någon som jag älskar mår skit och ni står och ler, är som att ni njuter av att se anhöriga må dåligt.
Som att det är vad ni får lön för, le åt ledsna, le åt patienten som ligger och mår dåligt, som väntar på att någon gång få må bättre. För all världen le, le så jävla mycket att alla ska tro hur livet leker för er och hur roligt ni ha det. För att le verkar vara det enda som ni idioter kan.

Det är inte fel att ni försöker vara glada, men om ni ser i våra blickar hur ledsna vi är, så är det inte direkt passande att ni ska stå och le . Det är som att döden redan är kommen och att ni står och väntar på att nya patienter ska komma in, att anhöriga ska sitta ledsna på en stol och försöka prata med personen som de älskar, ni ska le och bära in maten och fråga hur allting är.

Sjukhusperosnal är det värsta som jag vet just nu.

bråk och aggressioner

Jag känner för att flytta. Flytta från familjen som jag älskar, men som jag hatar när vi bråkar. Det är så nu.
Allt känns fel men samtidigt rätt. Det går inte att komma överens och tonfallet är högt och skrikigt.

Är det så som det ska vara nu? För att du och jag inte kan förstå varandra längre, känns det som. Du fattar inte hur jag ser på saker och jag tycker du har fel synsätt på saker. Jag förstår inte hur vi ska kunna bo under samma tak, men det går det vet jag, men just nu känns det hopplöst.

Julens känns mest åt helvete. Måste vi ens fira? Ingen jul blir lika dan och det känns fel hela tiden. Jag skulle vilja skippa julen i år, men du vill julpynta.

Jag orkar inte bråka och skrika mer med mig. Det räcker fan med hur allt är annars. Jag vill bara att allt ska lösa sig. Allt jävla skit som är nu. För jag orkar inte må dåligt mer, jag orkar inte fler depressioner. Jag orkar det inte.

Ingen uppskattning med shopping

Blev pluggdag hemma istället. Gud så kul, haha nej verkligen inte.
Nej det har varit en seg dag.

Är orolig för min bästa vän.
Hör av dig!


Trött, seg, ledsen, arg. Jag har blandade känslor.

Jag vet inte om jag är tillbaka ännu. Men jag känner för att göra ett inlägg om helt ointressanta saker.

Imorrn blir det shopping, jag behöver bli glad och känna uppskattning.

Man blir ju gladare om man får hem något som man tycker om- det kommer blir morgondagens lyckopiller.Jag kommer sakna min blogg!

Jag kommer ta en bloggpaus ett tag nu,  på grund av att jag inte mår så bra.
Jag måste även ta tag i skolan, så det bästa  för mig är att lämna bloggen.

Men jag kommer tilllbaka , men när vet jag inte.

Hejdå på ett tag.

Jag kan inte sova

Varje gång jag pratar med dig är jag rädd. Rädd att du nästa gång inte ska svara.
Varje gång jag pratar med dig, börjar jag gråta. För jag är ledsen att du har ont.
Jag saknar dig mormor och jag vill att du snart skrivs ut från det där jävla sjukhuset.

Jag hoppas du blir bra snart.Jobbig dag


Det sägs att bakom mörkret finns ljuset.
Jag vill kunna se ljuset.
För annars behöver jag styrka, för att klara mig genom mörkret.


Bästa Pontus :)

Jag saknar min homie från Götet


Godmorgon

En snygg fixad bild på mig.

För att jag gillar bilden.


Titta vad vi kan

Jag och Yasmine är hungriga, men det var slut på det mesta såg jag. Men vi fixade ihop en nattbuffé.

Vill ni också ha?;)Jag vill ha bättre tider nu!

En dålig dag!

Varför mår jag så här?

Illamående
Ont i magen

Hjälp
Undrar...

Usch, jag mår illa. Har mått så hela natten och har tvingat mig själv till att sova.  Hela natten trodde jag att jag skulle spy, men inget hände. Nu är det morgon och jag känner fortfarande att jag mår illa. Jag tror inte att jag åt så bra igår , eller att min oro tog över så mycket. Kan man må illa av nervositet och oro? Annars har jag ingen aning varför jag mår så här.


JUST NU...

...Jag och Yasmine sjunger med till Carolas låtar
Sjukhusbesök med min underbara vän

Jag är riktigt lottad när det gäller vänner, Jag har lärt känna dom bästa , utan tvekan.
Eftersom min mormor ligger på sjukhus, så mår jag inte direkt så bra. Men jag hoppas och tror att hon kommer bli bra snart. Men idag var det riktigt jobbigt, men jag klarade av det tack vare Yasmine, en av mina bästa vänner som följde med och stöttade mig.

Jag är mycket glad att du följade med mig idag. Utan dig skulle jag vara borttappad och vilsen. Tack som fan för att jag har dig i min vänskapskrets och tack för stödet idag! Du är underbar!

En bild på min underbara vän. Hon betyder så mycket för mig.
När tårarna rinner

Nu är jag verkligen rädd. Jag är rädd att förlora min underbara mormor. Det är hemskt när någon som man tycker om så himla mycket, inte mår bra. När man inte kan göra något för att hjälpa personen . Man är helt jävla maktlös, helvete :(!

Jag vill inte att du ska dö.
Jag vill att du försöker kämpa, för vi älskar dig!

Innan jag somnar

Jag kanske har torr humor, men jag kan inte sluta garva åt det här klippet

Se själva!
Godnatt...

...nu ska jag sova, för imorgon ska jag vara i Vällingby redan klockan halv 11. Det är tidigt för mig, haha.


Dom 2 är klockrena ihop

Jag har världens tönt som granne. Hans tjej är pinsam och tror jag vill ha hennes kille. Så därför måste hon grovhångla med honom på busshållplatsen, så att jag ska se att det är hennes pojkvän och att han är upptagen. Bara för att han tittade på mig :S. Det låter sjukt. Hur dum får man vara? Tydligen väldigt. Hon kan behålla sin pojkvän, för dom 2 pinsamma människorna passar perfekt ihop. Om jag var honom, skulle jag skämmas.
Min granne är inte alls min typ. Jag tycker inte att han är attraktiv på något sätt.  Så varför skulle jag vilja ha en sån kille? Det finns inte i mina drömmar.

Vad gör man inte när man har tråkigt ...

Tidsfördriv


1. Jag har insett att min senaste kyss...  var något som jag kunde ha klarat mig utan
2. Jag lyssnar på ... det som som jag vill

3. Jag pratar ...med roliga människor
4. Jag tycker om ...helger
5. Min bästa vän är ... flera än 1
6. Min första riktiga kyss ...var vidrig och ett stort misstag!
8. Jag avskyr när folk frågar ...jobbiga frågor
9. Kärlek är ...nog bra när man  hittar den
10. Äktenskap är ... något jag inte vill ha ännu
11. Någonstans, tänker någon på ... inte vet jag ^^
12. Jag kommer alltid ... göra det som faller mig in
13. Jag är hemligt förälskad i ...ingen vad jag vet
14. Sist jag grät var ... jag minns inte
15. Min mobiltelefon är ... en användbar materiellting som jag inte klarar mig utan
16. När jag vaknar på morgonen ... somnar jag ofast om igen
17. Innan jag går och lägger mig ...är jag vaken
18. Just nu tänker jag på ...livet?
19. Bebisar är ...jobbiga varesler, men ändå vill man ha dom ;P
20. Idag ska jag ...lite sent för den frågan ^^
21. Ikväll ska jag ...vara vaken
22. Imorgon kommer jag ...Träffa lite personer och köpa present
23. Jag önskar jag vore ...hemma hos en av mina bästa vänner, som jag inte har sett på länge


Musik och psykologi, går det ihop? Strunt samma

Sitter och spenderar min tid i en psykologibok medans som jag lyssnar på Tyler Hiltons fina låt " You´ll ask for me". Jag kan inte säga att jag är en plugghäst, men jag är väldigt ambitiös av mig och det är jag glad för. Men jag tycker dessutom att psykologi är väldigt intressant, och som att jag inte har något bättre för mig, kan jag lika gärna lära mig lite extra.

Kvällens låt just nu


Ännu en till

Har hört mycket bra om plattången Exido. Den här på bilden heter Exido 235-025 vit . Nu måste jag fundera vilken som kan vara bäst. Den här eller den i förra inlägget?
Lite hjälp läsare

Tror ni den här kan vara bra?

Det som jag kommer använda plattången till är att locka håret.  Jag tycker resultatet blir mycket bättre med en plattång än med en locktång, konstigt nog.

Fråga

Någon som vet vart man kan köpa en riktigt bra plattång för rimligt pris? Typ för 600 kronor eller lägre.

Torsdag

Vilken dag och vilken kväll! Det började med att jag försov mig till min första lektion. Jag stressade i väg till skolan för att hinna till grafisk kommunikationen, som var min sista lektion för dagen. Kom 20 minuter sent till den lektionen, men det gjorde inget, som tur var.
Det roliga var att när jag kom till skolan, så blev min engelska lärare chockad att se mig. Hon trodde att jag skulle plugga hemma, vilket jag inte hade några planer på.
Pratade med min lärare i grafisk och han läste igenom mitt manus. Jag blev riktigt stolt för det låg på MVG nivå och han sa att det är ett bra arbetsprov, om jag vill gå manusskrivande efter gymnasiet. Det är något som jag funderar på att göra.

På kvällen var
det medlemskvälll på gymmet där jag går. Var riktigt kul och vet ni vad, alkoholen var gratis. Så jag firade mina goda omdömen genom att dricka en del, haha ;). Jag har aldrig varit med om att alkohol som champagne, öl och rosévin är gratis. Känner nu att jag har lite ont i huvudet. Får hoppas att jag orkar plugga ikväll. Det är ju en dag imorgon också. Brukar inte dricka på veckodagar, men idag var det ett undantag.

Imorgon kommer att bli en jäkla kul kväll, jag längtar!Finns det en sovkurs någonstans, så kommer jag att delta

Sova är inte min grej. Jag säger till folk att jag ska sova, loggar ut från msn, bloggen och allt annat som jag är online på. Går och lägger mig i sängen men kan inte sova, ligger istället vaken och tänker. Tänker att jag spenderar onödig tid om jag ändå inte somnar. Går tillbaka till datorn, loggar in på bloggen, fortsätter med manuset .
Här sitter jag nu vid datorn och skriver detta inlägg. Med andra ord , jag är vaken och ska börja dricka te.

Jag är hopplös!

Ska svininflensan vara med i sexlivet också?!

Kollade på thevoices hemsida på låtar, men jag hittade något som jag fick min uppmärksamhet direkt.
Ni som lyssnar på the voice, vet att Olle Waller svarar på frågor om sex på onsdagar.  Läste en fråga som någon hade ställt och jag är chockad.

Det är direkt taget från thevoices hemsida.Man kan ju undra vart gränsen går för att bli smittad, svininflensan verkar ju kunna vara med överallt. Man verkar kunna bli smittad genom allt tydligen. Jag trodde inte att det kunde smitta via sex.  Jag kanske är trög, men lite skumt tycker jag att det låter. Om det till och med smittas genom sex, vart kan man då inte bli smittad ? Dom personer som är rädda för att få svininflensan, personligen så lägger jag inte min uppmärksamhet krig den så värst mycket, men liksom ska man vara rädd att få svininflensan när man ligger med varandra? Jag tycker att det verkar sjukt.Det roliga väntar

Ska se den här i helgen! Längtar verkligen , har hört så mycket bra om filmen.

Någon som sett den?


Bra slut på dagen

Fick respons på engelskan idag och jag måste skryta känner jag. Blev otroligt glad men även lite förvånad, när vi gick igenom mina texter.  Dom låg på VG/MVG kriterier varje uppgift och det var riktigt kul att höra. Blev verkligen stolt över mig själv. Speciellt när några som jag inte tycker så mycket om, hörde hur bra jag va , haha. Kände en liten makt vid det tillfället ;). Men nu har jag märkt att det har lönat sig att plugga på nätterna, det har ju gett goda resultat hittills.

Nu sitter jag och planerar helgen med massa människor :). Det blir bio, middag ute och besöka en kyrka, det ni. Lördag är jag ledig= inget planerat ännu. Det känns också skönt,  för då kan jag göra det som faller mig in.

Vad ska ni göra i helgen?

Onsdag

Jag har inte ännu kunnat gå och lägga mig tid, det dröjer nog ett tag till tyvärr. Hade tid till tandläkaren 12.30 och jag försov mig nästan. Vaknade halv 11 och då hade jag riktigt bråttom. Hann inte sminka mig så det var tråkigt, men man kan väl inte vara vacker varje dag ;).

Sam en vän från skolan var så gullig idag. Jag frågade vad jag passade bäst i, mörkt eller ljust hår.
Han sa "Du är vacker i båda min sköna". Haha, han kan verkligen få mig att skratta, det är kul att ha en sådan person i skolan.

Nu ska jag få feedback på mina engelska uppgifter.

Ciao

Tankar, i en form av oro och rädsla

Jag måste skriva av mig nu. Jag har tänkt och funderat och verkligen granskat allt som hänt den senaste tiden. Jag har kommit på varför jag inte kan sova, äta, skratta, vara mig själv helt enkelt. Det beror på att en i familjen, tänker inte nämna vem, har problem med huvudvärk. Då menar jag inte ont i huvudet någon gång ibland, utan nästan varje morgon/kväll/natt. Personen har därför fått en tid till en neurologiskdoktor (heter det så?),  hur som helst så ska personen på något vis ( jag vet inte vad man gör) undersöka huvudet, alltså hjärnan.

Eftersom den här personen i familjen dels har migrän och har under en längre periood haft en fruktansvärt jobbig huvudvärk, så har jag funderat på om det är cancer. Varför jag antar det är eftersom jag har hört så många fall, där folk som haft  otroliga huvudvärkar  under längre peridoder , har haft någon form av cancer i hjärnan. Jag är orolig att det är något sådant som orsakar personens symtom. Jag hoppas att det är något ofarligt, men om personen har fått en remiss till en sådan doktor då känns det som att det är något fel. Min magkänsla säger det :S.

Jag vill veta NU vad det är för orsak på den personens sytom, jag vill inte vänta, vänta och vänta. Då kommer jag bara vrida och vända på alla tankar i mitt huvud och tro saker som inte är sant. Men om dom är sanna, då vet jag inte hur jag kommer hantera det. Men nu måste jag tänka positivt. Det kanske bara är någon större migränhuvudvärk? Jag hoppas det, för jag vill inte höra ordet cancer från personen.

....och så har jag tänkt klart....

Kanske ska ta en One-day-off school. Det skulle jag behöva och få känna igen mig själv. Jag gör inte det känner jag.

Får bli nästa vecka. Nu har jag något att se framemot. Gud så härligt!

Fyrklöver ska väl ge tur? Får hoppas på det...


Drygt med läxor

Jag sitter och försöker påbörja mitt psykologiarbete, men det går inte som jag vill. Det går segt och jag är inte alls så pigg eller engagerad som jag borde vara. Jag känner hur min energi till andra saker, håller på att vinna över det som jag egentligen borde göra nu. 

Varför ska det vara så förbannat (ursäkta ordet) tråkigt att plugga? Det är inte det som jag vill sysselsätta mig med. Jag vill ha roligt, träffa vänner, shoppa, festa. Ja, allt som gör livet så himla underbart.


Tisdag

Vaknade för 10 minuter sedan, vad kan jag säga? Kan sova väldigt länge på morgonen. Det var tur att jag inte hade någon skola idag, annars hade jag verkligen försovit mig. Ibland skulle det inte skada tycker jag, men är man skoltrött så är han, haha.

Morgonens låt, eller ska jag säga förmidddagens låt? För morgonen är förbi.

Rise Against- Hero of war
Vill tillbaka

En gammal bild på mig då jag hade svart hår. Saknar det ibland, men är  förtillfället nöjd med det blonda.

Åh vad jag saknar platsen på den här bilden. Det är i Sickla, när jag och en vän skulle hälsa på en bra lärare som började att arbeta på Rytmus. 

Någon gång blir det ett besök dit igen, hoppas jag.

Godnatt

Minnen är det som finns kvar av dig

Hittade en gamma bild från Gävle. Usch,nu blir jag lite sentimental märker jag.
Jag saknar dig Casper, även fast det var i sommras som du lämnade världen. Jag kommer aldrig att glömma din fina personlighet. Du var en underbar grannhund , en av dom som jag känt under hela min uppväxt och det är en lång tid. Jag älskar dig.

Tycker bilden har en charm i sig!Min hund till höger
, den svartvita ^^

Kvällens prat

Hörde på radion idag då dom snackade om Britneys senaste låt " 3 (one two three)" , att det nya är 3-kant som gäller ;). Tyckte det var lite kul , eftersom man kan misstänka det på grund av texten i hennes låt. Vet inte om jag anser att 3-kant är det nya, för vad är det för fel på 2-kant liksom? Jag skulle inte kunna gå så långt som 3, jag har gränser, haha.

Vad tycker ni?
Visst finns det en koppling till deras resonemang ;)?

"One, Two, Three
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
One, Two, Three
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'"

Lektion inställd och jag är glad

Jag är verkligen skoltrött har jag märkt. Jag orkar knappt gå upp på morgonen och när jag väl är i skolan, så blir det inte så mycket gjort. Typiskt -.- .

Fick nyss veta att min enda lektion imorgon är inställd. Blev otroligt glad när jag läste det,  eftersom jag känner att jag kan få sova ut. Kommer dock att ägna mycket tid åt mitt projekt -och- psykologi arbete. Men om det hade varit för några månader sedan, skulle jag tyckt att det var tråkigt att inte få ha lektion, men nu så blev jag glad istället.
2 november

Nu är det engelska och mitt lov är slut. Det lov som jag inte hann vila upp mig på, det lov som jag inte hann göra allting som jag ville göra. Men jag får ta det positivt; har mer att se framemot i veckorna och till helgerna.

Har ni tänkt på att det blåste som bara den idag? Det märks att hösten börjar ta slut, eftersom det börjar bli kallare ute och idag är det ändå den 2 november.  Som att det börjar bli kallare nu, hoppas jag att snön kommer tidigt i år och att den finns kvar ända till julafton.
Allvaret börjar om flera timmar

Halv 1 börjar skolan igen. Då är det slut på lovet och på det roliga, haha. Nejdå, men det kommer att bli ändringar på mina vanor. Inga mer sena nätter att plugga på (jag vill ändra på det), sen vet jag inte mer på rak arm, men det finns fler saker som jag ska ändra på. Kanske att börja äta skolmaten? Men den är äcklig :O.

Godnatt!

Underhållning

Med Tobias tillåtelse valde jag en gammalbild och fixade om den på mitt sätt.
Jag tycker personligen att bilden blev cool.

Vad tycker ni?

Före
Efter


Mina idéer är slut

Har tråkigt så jag pillade lite i Photoshop. Jag och Irina på bilden.
Det är skrämmande!

Jag har hört både bra och dåliga saker om svininflensavaccinet. Vissa säger att man borde ta det , andra tycker att det är idiotiskt att lägga pengar på ett vaccin som kanske inte ens hjälper. Vad ska man tro när man hör så många olika saker om vaccinet, från både massmedias håll, vänner, bekanta och familj,  ja you name it.

Men jag har bestämt mig, vilket jag gjorde väldigt tidigt. Jag tänker inte ta vaccinet.  När jag hittade det här klippet på youtube som säkert många har sätt , så var jag ännu mer säkrare på mitt beslut. Det är hemskt att en ung och frisk tjej har blivit så sjuk på grund av vaccinet , som sägs ska vara så bra. Jag tycker inte att vaccinet verkar vara en hit, om ens liv blir förstört så pass mycket som den här tjejens liv har blivit. Det är ju oförlåtligt.


Bättre att inse saker tidigare än sent

Efter att ha tänkt en del på dig den senaste tiden, har jag kommit fram till något som jag visste redan från början. Jag var dum som troddde att det kunde funka, att det kunde vara mer än vänskap.

Det är inte lätt att förstå sig på dig. Ena dagen är allt bra mellan oss, andra dagen är det som att vi knappt känner varandra. Du menar aldrig det du säger, du menar vad du gör, jag förstår mig inte på mig något av det.

Hur kan det vara bra mellan oss när du inte ens försöker? Det kommer aldrig att funka mellan oss - vi är för olika.Hur ska jag orka?

Ikväll ska jag:

Titta på Djävulen bär prada

Plugga psykologi och projektarbete (manus) i x-antal

Gå ut med hunden

Duscha

sova (om jag hinner :O)Det är rekord

Titta vilken rolig överraskning!Påminnelse

IKVÄLL KLOCKAN 21.00 PÅ TV4


En låt som aldrig försvinner

En gammal goding väckte minnen till liv

"To make a mountain of your life
Is just a choice
But I never learned enough
To listen to the voice that told me
Always love Hate will get you every time
Always love Don't wait til the finish line

Slow demands come 'round
Squeeze the air and keep the rest out
It helps to write it down
Even when you then cross it out

But Always Love Hate will get you every time
Always Love even when you wanna fight"


Bloggfika i Slussen

Jag var och fikade med Tobias aka http://grymtroligperson.blogg.se/. Det var en väldigt trevlig bloggfika och han var en mycket trevlig och pratglad person. Vi pratade mycket om bloggning och en hel del om andra saker.  Med andra ord det blev inte tyst.

Här är en bild på mig (egobild men den blev bäst) dock suddig!
En bild på Tobias och hans macka som han tog på fiket

Söndag

Nu blir det lunch med Amanda, sen ska jag in till Stan och träffa en bloggare.


RSS 2.0