Har som sagt tråkigt och inget att göra

Det skulle aldrig gå så långt att jag begär er att ställa frågor till mig. Jag har sjunkigt lågt nu, riktigt lågt. Men vad ska jag göra, är pigg och har tråkigt. Kan vara kul, men har ingen aning ännu. Det märker jag nog.

Så vad väntar ni på? Ask me!





Natten är lång för mig

Är det någon av er som har en tendens att dricka mycket te? Hur som helst så är jag en sådan person. Jag dricker te när jag vaknar (enbart te ej något ätbart, varför: för trött för att tugga.) , sen när jag kommer hem från skolan och ska börja plugga. Det tar inte slut där, haha. Nej, sedan efter middagen dricker jag också te ( inte direkt efter såklart) och sist men inte minst senare på kvällen när klockan tyvärr är över nio på kvällen. Och så var vi där igen, har druckit för mycket te och är pigg som jag vet inte vad. Kan inte sova och klockan är snart halv 2 på natten. Jag ska upp halv 8 och jag fattar inte hur det ska gå till. Är jag beroende? Svar: JAAAA!!. Hur gör jag för att tappa ner på det? Svar:  HJÄÄÄLPPPP! Så känns det just nu , haha :). Finns det någon terapi som man kan gå? Ska jag säga som läser psykologi :P. Tanken har slagit mig många gånger, men jag tror nog inte att det finns det tyvärr, men det skulle vara kul. 

Det här tet är verkligen gott. En av mina favoriter som jag druckit ikväll.



Trött

Vaknade trött men jag tänkte att det går nog över under dagen. Nu flera timmar senare är jag fortfarande lika trött som jag var när jag vakna. Jag känner mig seg i kroppen,  ändå har jag suttit och pluggat hela dagen nästan. Man måste ju ta paus och kunna äta middag. Är fortfarande inte klar med psykologin än -.- men  har till fredag på mig, så det är tur.

Det här känns som värsta gnällinlägget, typ "ååh nej jag orkar inte", "åh vad det är synd om mig, jag är helt slut" haha. Men idag är det inte min dag så är det bara. Är min seg/ slut på ork dag. Och nej det är inget gnällinlägg, men jag tycker att det känns så just nu. Kan bero på att jag är irriterade på en person ( tänker inte nämna något namn)

Hittade den här bilden på mig. Den bjuder jag på och jag var inte nykter för er som undrar.

Vad sjutton gör jag? xD




It´s done.

Äntligen. Vi har suttit i flera timmar och fixat det här. Men nu är vi klara. Fan vad vi är grymma!
Det är ingen hemsida som fungerar på riktigt, utan en layout för en hemsida.

Vad tycker ni?


Godkväll

Är hos Yasmine i Veddetsa. Vi håller på med vårt arbete i grafisk kommunikation. Ska göra en webbsida, men inte en fungerande. Kan inte förklara direkt,  men när den är klar lägger jag upp bilder så får ni se vad vi har gjort. Den är riktigt snygg :D så vi är båda nöjda.




jag ligger inte lika mycket efter

Okej. Nu är jag ärlig. Jag är den av mina vänner som ligger efter när det gäller community sidor ( säger man så?) Aja ni förstår nog när ni läser, haha. Det tog flera år innan jag skaffade bilddagbok, blogg. Men igår då hände ett mirakel. Jag eller ( min kompis fixade spotify till mig). Så jag hänger med i svägarna trots allt. Men dock inte helt. Jag är den enda utav mina vänner som INTE har facebook. Alla tjatar att jag ska skaffa det, men nej det har inte blivit av. Jag vet inte heller om det kommer bli av. Jag tycker facebook verkar otroligt tråkigt. Men jag kanske har fel?

Ge mig några bra anledningar till att skaffa facebook, om det ens finns några.....







Lite shopping hann jag med ikväll.


Beställde den här snygga tröjan från http://nelly.com/.  Kommer bli perfekt nu till hösten/vintern när det blir kallare ute. Jag får hoppas att den passar. Det är det tråkiga med att köpa kläder från internet, man vet ju aldrig om det kommer passa en.





Pris: 199 kr. Ett mycket bra pris må jag säga!

Aldrig mer!

Idag efter att varit totalt bakis, så hade jag planer att fika med en god vän till mig. Vi drog till cafe 60 för jag har fått tips utav en mycket trevlig bloggare, http://grymtroligperson.blogg.se att stället ska vara bra.  Ingen av oss hade vart där tidigare så vi tänkte att det vore kul att kolla in stället. Vi beställde som sagt och så fick vi nr 19 på lappen.  Var dock väldigt mycket folk men vi hittade en mysig plats att sitta på. Tiden gick , tick tack, tick tack.  Vi tyckte det var väldigt märkligt att dom aldrig roppade upp nummer 19. Efter 30 minuters väntan förstod vi att dom hade GLÖMT vår beställning. Jag var förtvivlad. Har aldrig vart med om det förut och så blev jag arg, men det stannade innanför min mun! Som tur var, haha. Vi sa till personalen men efter 15 minuter så var jag beredd på att gå ner och säga min mening om stället , men så fick vi det vi beställt.

Men jag tycker det är (ursäkta ordet) förjävligt att dom inte ens kunde be om ursäkt för att dom glömde bort oss. För kostigt nog fick alla andra sina beställningar. Till och med nummer 39  fick sin beställnnig, det är långt ifrån nummer 19.

Så finns det något som var bra med stället? Låt mig tänka; Ja bakverken såg goda ut. Det var det som var bra. Jag tyckte inte att  min mat var värd 59 spänn. Jag ska inte göra dålig reklam för stället,  för det är nog bra om man får sin beställnnig men jag tänker inte gå dit igen. Men självklart har nog cafe 60 sin charm, jag såg tyvärr inte den.



Tankar som dyker upp

Det är så mycket som jag borde göra. Jag borde ha skrivit min veckorapport i mitt projektarbete, jag borde ha städat mitt rum.  Jag borde ta en paus från Stockholm och följa med till Gävle imorgon. Men inget av det gjorde jag. Nej, jag gjorde tvärtom. Det enda som jag undrar är VARFÖR? Men jag har inget svar, jag valde andra saker att göra istället.
En himla dålig förklaring tycker jag, så jag tänker försöka i det här inlägget att förstå mina tankar.

Har ni haft känslan att ni vill komma bort från storstaden (Stockholm) och åka upp till er släkt, vänner eller vad som helst där ni kan koppla av från stress, fester, vänner, familj, shopping, allt som är er vardag? Jag känner alltid så när hösten kommer. Jag har en stor längtan av att hälsa på min underbara släkt som bor i Sundsvall, som jag brukar träffa på loven, inte alla lov förstås. Jag saknar att bara koppla av med en bok och roliga skämt och deras dialekt som vi inte har här hemma.  Det känns jobbigt att säga det, men jag saknar lugnet av att inte hitta på saker hela tiden.

Varför skriver jag då om Gävle, om min släkt inte bor där? Jo min mammas kompisar har landställe i Gävle, när jag var yngre var vi ofta där. Det blev då mitt koppla-av-ställe. Det är underbart att vara där tycker jag. Men när man har varit där ofta, får man tillbaka minnen som kan vara jobbiga att minnas när man åker upp dit.  Jag minns inte det bra med Gävle längre känner jag,  utan det som krossade mitt hjärta, p.g.a olika saker, inte bara kärlek. Men jag vill åka upp dit igen för det är så fridfullt och så personligt, det är på något sätt en del av mig :). Men det är svårt eftersom det som gör mig ledsen tar över det som är bra :(.
Men någon helg blir det att följa med alla dit och få känna glädjen som fanns där. Men när folk dör och lämnar en, så är det som jag minns mest. Men dom härliga tiderna finns kvar, jag har bara inte hittat dom än.

Appropå mitt ostädade rum och veckorapporten. Det är enkel förklaring: Fredagstrött!

Så Godnatt




Min silverinpackning

Köpte min silverinpackning idag :D. Märket är AFFINAGE och den heter colour dynamics. Har inte prövat den än, men ska göra det i helgen. Jag hoppas den är bra!

Är det någon som har testat den?


kanske ska jag lyssna på mamma nästa gång? Jo så blir det

Jag känner en känsla av ånger. Jag vill till Gävle. Men det är försent. Jag kan inte ändra på något nu. Jag måste stå ut!

happy

Imorgon är det mössprovtagning :D.  Gud så spännande det ska bli.  Det kommer kännas mer verkligt när jag prövar mössan, då kommer  jag inse att jag ska ta studenten, att det är min tur, haha. Jag längtar verkligen! När jag tänker efter, är det inte så många månader kvar till år 2010.





bild: google.se


Det här inlägget blev inge vidare. Är trött och sitter vid datorn med huvudvärk. Imorgon får jag göra ett bättre inlägg med mera text. Jag ska bättra mig med mina uppdateringar.


Yes!

Min redovisning i engelska B gick perfekt! Är jättenöjd med min insats :).

Nu ska jag ha workshop.

Ha det bra! Bloggar senare.

Tur att det finns hjälpmedel, fast gott är det inte

Usch. Fick ta det här starka och äckliga nyss. Får hoppas hostan går bort.
Har fortfarande ont i halsen och nu har hostan börjat krångla. Vilket elände hörrni. Och jag som ska kröka med vänner i helgen. Vill bli frisk nu, men det lär inte uppfyllas på direkten.


Jag behöver tips.

På fredag ska jag köpa min silverinpackning. Det är akut nu. Håret har blivit mörkare har jag märkt och jag gillar det inte.

Är det någon läsare eller bloggare som vet någon bra silverinapckning som finns på H&M?


jag är dålig på att uppdatera, jag erkänner!

Här kommer lite bilder från kräftskivan.



Det var supergott !



Blev inte jättenöjd med bilden. Men den bjuder jag på ;).

Bilden blev snyggast i svartvit^^.



Värsta ruset man fick ;O. Nejdå. Men det var lite kul att drickan heter så!

ilska och hat - du är fan dum i huvudet

Förbannad! Du står och säger, din vidriga människa, subba utan någon anledning. För vad? Du bara värker ur dig ett ord som inte har någon betydelse i konversationen.  Visst, jag hade redovisning utan er. "Subba" fick jag höra.
Jag hatar dig, du är vidrig!




jag vill ha min efterlängtade tisdag nu!

Kan berätta lite om morgondagen tänkte jag.  Eftersom Yasmine håller på med sin kokbok i projektarbete, ska hon baka bullar hos mig. Mums det ska bli gott! Sen kommer även Marre hit som jag inte träffat på länge, eftersom vi båda varit sjukt upptagna med olika saker. Det ska bli jättetrevligt hur som helst och jag längtar! Jag får hoppas bara att jag inte smittar ner dom, så att dom också blir sjuka. Fast yasmine hostar redan, det har hon gjort innan jag  fick ont i halsen, så jag behöver nog inte säga mer.
Som tur är ska Marre ta med sig sin kamera, så att det kommer upp lite bilder här på bloggen. Bilderna från kräftskivan är det något fel på :S, fråga mig inte varför men bilderna går inte att lägga in i datorn. Måste ha varit för att man blev så olagligt snygg på dom bilderna ;) haha nä nu skämta jag bara. Ta det med en nypa salt.

Nu blir det läggdagss. Godnatt.


Seg och tråkigt måndag

Vaknade imorse och kunde inte äta. Jag har inte kunnat äta på hela dagen förrän nu på kvällen. Det är bara då som jag kan svälja. Konstigt va? Det tycker jag är lite märkligt.  Men det är tur att jag får i mig lite mat i allafall, men mycket är det inte. Ett mål om dagen, det brukar annars vara 3. Det konstiga är att jag inte känner mig hungrig, jag vill bara ha te hela tiden.

Min redovisning blev inte av, för det var fullt med grupper idag. Men har fått en tid på Onsdag, så då hoppas jag att jag inte har blivit sjukare. Det var inte kul i skolan, svårt att vara aktiv när man inte är pigg eller inte känner sig bra. Ni vet när man känner sig hängig fast man tvingar sig själv till skolan, för man intalar sig att man klarar av det. Så är det just nu :/. Jag hoppas på bättre tider för min hälsa :).


Hur har er Måndag varit?

Godnatt

Nytt försök imorgon. Då blir det redovisning i engelska igen.

Wish me luck ;)

Gå vidare nu, sluta vara beroende av mig!

Lämna mig ifred. Om jag inte svarar när du ringer mig VARJE DAG, betyder det inte att jag vill ha dig, utan tvärtom. Jag förstår inte varför du försöker för det gör ingen nytta. It will never be you and me.

Lägg av innan jag anmäler dig! DU är sjukt jobbigt och störande.
Du skulle aldrig ha fått mitt nummer, det var ett stort misstag!

Ge upp, du måste ju förstå att jag inte vill. Du är läskig!

Vissa killar har stora problem, tydligen har en viss kille det!



Jädrans!

Kommer inte kunna gå på middagen hos min kompis ikväll :(. Vill inte smitta ner dom och jag kommer inte kunna äta maten heller :(. Får blir när jag är frisk och kry.


vilken osis :/

Min frukost bestod av te och glass. Det är inte en frukost att rekomendera, men det var det bästa för min hals. Jag kan ju inte äta, gör ont när jag sväljer :(. Jag ska dessuton på middag hos min kompis idag, för jag ska få min favoriträtt av dom. Tänk så gulliga dom är :). Min första tanke när jag vakna i morse: Hur ska jag kunna äta det?!.

Jag får försöka, jag vet inte hur det kommer att gå. Just nu dricker jag min andra kopp te.



Det är en underbar känsla att må bra!

Har tänkt på en sak den här veckan. Det är en personlig sak men jag tänker skriva om det, för det har gjort mig så glad.
Jag har varit frisk i snart 2 år från min ångest och deppression som jag har haft under 2 år. Det har vart dom jobbigaste åren i hela mitt liv. Det var i september som jag blev frisk för 2 år sen.

Under 1:a året på gymnasiet mådde jag som sämst, om man inte räknar med året då jag var 14. Under gymnasieåret  blev jag mobbad och då ville jag försvinna och inte leva längre. Jag ville sluta känna smärta och vara osynlig. Därför fick jag gå hos flera psykologer på olika ställen för att få hjälp. Tillslut mådde jag bättre - inte på grund av samtalen för det var inte rätt terapi för mig. Det kom jag på den här veckan. Helt sjukt, men psykologilektionera kan verkligen sätta igång flera tankeställare.

Jag fick hjälp av vänner och familj, men perioden var jobbig för oss alla. Det var ju inte bara jag som mådde dåligt, alla andra gjorde det också eftersom jag inte kunde hantera min smärta. Men jag hjälpte mig själv mycket, jag lyssnade mycket på musik och det blev min räddare. Om jag inte haft vänner, familj och musiken som hjälp, då skulle jag aldrig ha klarat mig.

Jag vet att min familj inte läser min blogg men jag älskar er så himla mycket. Ni är underbara och ni betyder allt för mig. Tack mamma för att du stod ut med mig under mitt helvete, du är en otroligt stark kvinna.

Godmorgon

Allt om gårdagen (kräftskivan) får ni veta  senare ikväll.

Som en av er vet, så beställde jag en jacka från H&M för ett tag sedan. Blev jätteglad när mamma hade hämtat den igår. Men när jag väl prova den så var jag inte lika glad. Jag trodde att den skulle sitta snyggare än vad den gjorde. Så det blev inte en till höstjacka för min del, men jag har skinnjackan som tur är :). Får bli att köpa en mysig kofta istället, för penagrna som egentligen skulle ha gått till jackan.

Här är bilden på jackan.


Rubriken är dålig och jag har ingen fantasi just nu.

Bilder från kräftskivan kommer imorgon. Nu är jag trött och min "fotograf" är på krogen.


Uppdareringar nu då!

Som ni vet så höll jag på med mitt projektarbete igår och det gick framåt tyckte jag. Jag hann med att skriva en del scener, men har en del kvar också. Ser bara positivt på det :).

Idag så fick jag respons på mansuet , det som jag hunnit påbörja och vet ni vad? Först var jag lite orolig över att jag hade gjort fel med strukturen, formregler, textsnittet som är mycket viktigt när man skriver ett manus. Men det var mycket bra! Jag hade inte alls gjort något fel, min lärare såg också att jag hade lagt ner mycket tid på det.  Jag gick därifrån med att vara stolt som bara den över mig själv :D. Så nu kan jag utan att oroa mig, fortsätta med mitt manus och få det klart (till december).

Dåligt med uppdateringar från mig idag har jag märkt. Men jag har varit på teater, de tre musketörerna. Den var otroligt bra. Jag och många andra skratta oss igenom hela 3 timmar som föreställningen höll på. Om ni får chansen att se den, gör det. För jag tror inte att ni kommer ångra er! Den går på stockholms stadsteater för er som är intresserade. Dessutom var det fullsatt ikväll. Tänk vad härligt att som skådespelare och skådespelerska, få ställa sig på en scen och underhålla en publik, där det är är fullsatt. Det måste vara underbart.


Hittade en bild från google från teatern. Visst känner ni igen Fares Fares?:)





Nu ska jag sova. Är trött. Godnatt.

Kvällsplugget blir fortsättningen på projektarbetet

Nu har jag satt mig vid datorn igen efter att ha läst lite psykologi ( hann dock inte så mycket), kom massa andra saker emellan. Men imorgon om jag hinner efter teatern, ska jag läsa klart kapitlet.

Nu är det dags att fortsätta på manuset så att jag kommer någon vart. Ska skriva klart dom flesta scenerna hade jag tänkt. Måste ju hinna med något av målen för den här veckan, när jag skriver veckorapporten på fredag. Gud jag har blivit så slö i skolan :O, vad är det med mig? Först var jag jätteintresserad av att få skriva ett manus, men jag trodde nog att skulle vara lätt som en plätt. Men man måste ha utmaningar här i livet, annars blir det inge kul.
Blir nog bättre när jag kommit in mer i det fått mer struktur på manuset. Som tur är har man lärare som är kunniga och kan vägleda en och ge lite tips :).

Ciao så länge!


Och så gick det...

Okej. Någon dundersuccé blev det inte. Personerna som redovisade innan mig tog nästan HELA lektionen på sig. Jag fick 15 minuter. Nöjd blev jag inte. Min lärare var nöjd,  men skulle tänka på att inte kolla på mitt papper så mycket. Så jag bestämde mig för att göra om min redovisning nästa vecka. Då ska det sjuttongubbars bli bra!

Om något helt annat då. Måste berätta för er att psykologi är otroligt intressant. Jag låna till och med hem psykologiboken så jag kan läsa lite extra. Åh det är så spännande och man kan verkligen lära känna sig själv på djupet, varför man agerar som man gör i olika situationer och varför man mår som man gör.

Nu ska jag börja läsa, kan inte vänta längre!

Vi hörs bloggen.

Jag är redo!

Nu är det snart dags. Har tränat miljoner timmar känns det som, men så är det inte.

14.00
är det engelska redovisning. Jag är nervös men samtidigt taggad, för det känns som att jag kommer göra succé! För jag vet att jag kan, jag vet att det inte kommer bli en flopp. Eller jag vet inte, men jag har en bra magkänsla.

I hope it goes well!

Sakta men säkert

Bloggen är under design-fixning den kommande veckan! Därför ser den lite konstig ut tills allt är klart!

Vinna eller inte vinna, det är frågan

Juste! En sak glömde jag tala om för er. Det är inget viktigt, men lite kul tycker jag.

Morsan läser någon tidning Salt och peppar, tror jag den heter. Men där så kunde man tävla om att vinna förhandsvisning till Bröllopsfotografen.  Så nu är jag med och tävlar. Vore riktigt kul om man vann, har inte vunnit många gånger, så jag hoppas att det kan vara min tur!

Om biljetterna kommer hem i brevlådan, then I´m the winner ;). Men jag tror inte att jag kommer vinna ;P. Men hoppas kan man ju alltid göra.

Här är trailern till filmen. Visst verkar den bra?


Trevlig kväll hos min bästa vän

Hej på er. Idag hade jag min första lektion efter en vecka. Se tidigare inlägg om ni vill veta anledningen, orkrar inte skriva om det igen. Jag tror nog aldrig att jag varit så glad att vara i skolan, som jag var i dag. Jag sken upp när jag såg några speciella personer i skolan, det kändes som hem ljuva hem på något sätt. Kan inte sätta ord på varför, men om man vart borta från något ett tag, så kan man sakna det. Tänka sig, jag har saknat skolan. Eller för att vara mer specifik - jag har saknat mina lektioner och att ha något att göra på dagarna.

Under eftermiddagen åkte jag hem till min bästa vän. Blev bjuden gå kalops där, var supergott! Kommer bli många middagar där framöver, eftersom hon ska göra en kokbok i projektarbete. Jag är välkommen där när jag vill, men kommer bli mysigt att gå på middagar där i veckororna. Vad kan jag berätta mer? Vi satt mest och skratta åt olika saker på internet och skratta ännu mer xD.

Kan berätta för er att på fredag ska jag på kräftskiva hos henne. Kräftor är så gott :D mums! Men det hör inte till kokboken. 

Just nu håller jag på med mitt maus som då är mitt projektarbete. Är kul när man väl håller på och skriver, men det tar tid innan man kommer in i det. Är fortfarande svårt men det kommer nog bli kanon när det är klart, hoppas jag. Har eventuellt min engleska redovisning imorrn, vet inte hur jag ska hinna med allt. Måste ju få någon sömn också.

Här är kommer en bild på maten. Sen dog kameran tyvärr. Så inga bilder blev det på oss. Det får bli på fredag, med kräftor och allt!

Visst ser det gott ut :D






Dagen har blivit bättre

Då var jag hemma igen, men bara för en kort stund.  Hittade lite barnkläder till den där ungen, så jag hoppas den blir nöjd xD. Sen hittade jag som tur var en svart kofta till mig, den jag har nu är så använd.

Nu ska jag bege mig till Bromma. Är bjuden på middag hos morfar, ska bli trevligt :). Blir mycket åkande idag men det gör inget.

Hej så länge!

Inte arg, bara förtvivlad!

Nej nu får det vara nog, är det jag som börjar få sämre minne, eller är det lärarna som har för mycket fritid till sig själva?

Igår sa en person från min skola att vår engelska lärare kommer vara borta den här veckan, vilket jag inte alls trodde på. För jag satt igår kväll/natt och övade på min redovisning som jag skulle ha idag. Så imorse tänkte jag att jag ringer skolan och kollar för säkerthetskull. Yes och så fel jag kunde ha . I telefonen hör man ljudet av "Hon kommer tillbaka på torsdag".  Man blir stel i hela kroppen av ilska, men samtidigt chockad och undrar var det mitt fel? Hade jag glömt eller missuppfattade jag? Ja något av det var det. Jag måste ha missuppfattat, eller hon som var otydlig. För jag var 100% att jag hade rätt.

Här sitter man vid sin datorn och kan sin redovisning, ja tänk vilken rolig dag. nej känner inte riktigt så.  Jaha, vad ska man göra idag. Jo det får bli att åka till Solna Centrum, eftersom jag behöver köpa skoinlägg. Sen blir det att köpa present till en i famlijens umgängeskrets som har fått en liten son. Så ska köpa något barnplagg, det är jag inte bra på. Men som tur är blir spädbarn glada för vad som helst. Dom kan ju inte säga, nej fy fan vad ful. Så vad jag än väljer, så är jag räddad från dom orden.

Först nu ut med hunden och äta något.
Får tänka postivt, har mer tid till att träna så att det blir mer än perfekt, men vad kan vara mer än perfekt?

Hoppas ni andra har en bättre början på er Måndag!

Fortsättningen på min söndag

Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan igen. Eftersom lärare vart sjuka och haft semester den här veckan, så har jag med andra ord vart ledig från lektioner. Visst har jag pluggat hemma, men inte alls mycket.  Kommer bli skönt med Måndag och tider att passa, annars kommer jag hamna i fel rytt (eller säger man rythm?).  Hur som helst, ni vet man är vaken jättlänge in på natten och så sover man halva dagen känns det som.

Eftersom jag haft en hel del ledigt, närmare en vecka bestämt . Så kom jag för en stund sedan på att jag troligtvis har redovisning imorrn, om min lärare inte glömt bort det.  Så nu ska jag fortsätta att plugga engelska så att redovisningen blir bra! Vill känna mig nöjd när jag går från lektionen.  Mitt betyg hänger på det jag gör den här terminen så....ja ni förstår det är en del att tänka på inför imorgon. Gud jag hatar att redovisa, det är min mardröm. Folk kommer att rikta blickarna mot mig och jag kommer "stå i centrum", det är inte min grej.

Men jag får tänka att det kommer gå sjukt bra och så där positivt ni vet, så man nästan tror att man är en vinnare ;).
Yes nu blir det att öva på det jag ska säga.

Godnatt på er!

Söndag, slut på helgen...

En ganska seg Söndag. Det blev utgång igår med trevliga människor. Jag måste berätta en sak, när man har läst om ett ställe som ska vara för 18 år och man så taggd på att gå dit. Vad händer tror ni? Jo, när man väl går självsäkert med sin kompis till stället så tar man upp sitt lägg, viar vakten det och så säger han "Det är 20 här". Då känner man sig inte lika snygg, haha. Jag ville säga emot honom, eftersom jag hade läst några dagar att det skulle vara för 18 år (dock inte på deras hemsida, tror inte ens att dom har det).

Men nu när jag kollde kommentarer ( vilket jag borde gjort för några dagar sen) såg jag att det står att det är för 20 år.  Det sved ska jag säga er. Vilket proffs man är då ;).  Men det står även att dom som vart 18-19 år kommit in. Men den här vakten igår var inte lätt att smickra, d.v.s. skulle var onödig energi att ens försöka.
Hur som helst blev det chaplins bar och det var kul. Jag har aldrig riktigt tyckt om det stället, men med umgänget vi var med blev det en lyckad kväll!

Här har ni stället jag ville gå till:

http://www.syltor.se/sylta.php?syltaId=17

Ni som är 20 år, jag beundrar er. Ni får gå till ställena jag inte kan gå till. Men när jag blir 20, då lovar jag er att jag ska till Söderkällare. Hur dåligt vissa har hört om det, tycker jag att det verkar vara ett bra ställe. Men vad vet förrän jag testat det? Blir några år innan jag kan uppdatera er om min åsikt.

Ha en skön Söndag. Nu börjar pluggandet för min del .

12/9

Hej på er. Då var det lördag. Fortfarande varmt ute såg jag när jag tittade ut genom fönstret. Om det bara kunde vara lite kallt, så man fick en liten höstkänsla. Det skulle göra min dag, haha.

Lördagar är verkligen mysiga. Det är då man kan sitta länge vid frukostbordet, ta sig tid och inte stressa i sig maten.
Men jag är ingen frukostmänniska eller vad man säger, men kaffe kan jag dricka i mängder. Det är ett problem som jag har. Jag är beroende av kaffe. Ni som röker vet hur man känner sig, ni bara måste ta en cigg just nu för  att ni inte kan vänta längre. Precis så känner jag med kaffe. Det är läskigt, för om jag inte dricker kaffe på en hel dag, så känner jag mig inte som mig själv :O. Vad är det med kaffe som gör en så förälskad i det?



Källa: google.se

ut med sommaren, in med hösten

Har ni tänkt på vilket konstigt väder det är nu för tiden? Inte för att jag är intresserad av väderprognoser, utan för att det är September och man kan gå runt i sommarkläder. Det stör mig. Sommaren började i juni och nu är det höst (borde vara) åtminstone.

Jag vill kunna dra på mig en varm kofta, halsduk och jacka. Men nej, det blir aldrig den sköna koftan eller halsduken. Det blir linne och leggins eller något annat sommrigt. Vad har hänt med klimatet egentligen? Jag tycker inte om det.
Vad är eran åsikt?




Jag vill ha det så här!


källa. google.se

Källa: google.se






Det gjorde min kväll roligare

Hahah så skön! Kunde inte sluta skratta. Trodde han verkligen att han kunde komma med i Idol?

Ja, det verkade så. Se själva...



Välkommen då eller vad säger man?

Hej Alla. Då var det dags igen. Efter ungefär 1 år utan bloggning börjar jag här med min nya blogg.

Vad ska jag säga då? Känner mig helt tom i huvudet, finns inget att berätta riktigt.

Måste tänka lite. Kan inte skriva bara för att skriva, det måste finnas något bra med det man säger!

Ciao så länge.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0