Skivan var grym. Jag hade skitkul !

Var otroligt kul att vara där med alla fina vänner <3. Ni gjorde kvällen underbar. Tack!

Lite bilder från kvällen


Jag och Emma vid kvällens slut + några drinkar däremellan


Innan skivan


Innan skivan


Ett par jävligt fina människor <3. Bästa vänner, jag älskar er!


Marlene och Jag


Trion + Hannes


Grr..efter några drinkar (a)


Den bästa kvällen på länge

Med tunga steg tar man sig fram...

...men idag är det skiva med vännerna och det kommer bli grymt <3!

22 april idag


Bara för att det var ett tag sen som jag uppdaterade tror jag (a) så bjuder jag på denna bild!


Nu har jag sagt mitt. Och jag lever, fast på mitt sätt.


Det är typ 8 veckor kvar av skolan för min del. Jag känner redan nu hur otroligt tråkigt det är i skolan. Lektionera känns meningslösa, dagarna känns bortkastade. Jag vet inte varför, men dem sista veckorna är dem värsta.
Jag vill hellre vara ute med kompisar, festa, ha middagar, ja allt man kan tänkas göra som inte bygger på något inom kategorin; skola. Jag vill inte ha mer uppgifter och lektioner. Jag vill vara FRI. 
Men jag måste stå ut. Det är inte lång tid kvar, det vet jag själv om. Men jag märker hur alla uppgifter som jag får bara ligger i en mapp på datorn halvfärdiga, vissa inte ens det. Har jag blivit lat , eller har jag förstått att nu inom en väldigt snar framtid så börjar livet. Det riktiga livet.I wish for something that seems so far away from reality


Om det kunde bli du och jag. Tänk om. Tänk om det inte var så många mil mellan oss.
Då kanske vi hade en chans. Då skulle jag nog vara världens lyckligaste.

You´re my angel when I fall. You´re always going to be my angel.

Tonight is the NIGHT


HAR SKAFFAT FACEBOOK


Så nu kan alla vänner vara nöjda och sluta tjata :P. Men räkna inte med att jag kommer sitta online på nätterna.

Vill lägga mig i sängen och vakna frisk. Tänk vilken glädje.


Varför blir jag alltid sjuk? Har åkt på nåt satans virus igen -.- .  Men tydligen så blev många personer sjuka på skivan, eftersom man fick stå ute i kylan i ungefär 20 minuter för att komma in. Så det är ju logiskt (tyvärr) att man då blir sjuk. Sitter hemma och hostar som ett svin. Det låter gräsligt :/.

Ska som sagt göra högskoleprovet imorgon. Men det känns egentligen som att jag bara vill strunta i det,  ligga hemma och bli frisk istället. Men det går ju inte :/. Måste dit tidigt som sjutton och sitta där och skriva provet. Har inte hunnit fått några uppgfiter klara heller, jag är så himla duktig. Men orkar man inte, så gör man inte.
Jag har blivit mycket skoltrött den senaste tiden.  Jag har bestämt mig för att vara hemma nästa och bli frisk, om jag inte blir bättre tilldess.  Men det tvivlar jag på. Det är otroligt jobbigt när man inte kan sova för att man hostar så.
Ja, nu ska jag ta stark hostmedicin- vi återförenas igen.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL NU


Högskoleprovet imorrn

Men det var riktigt nära!


Jag var otroligt nära igår att skaffa facebook,. Det enda som behövdes var att trycka på knappen "gå med".
Men i sista sekunden så tveka jag och nej det blev ingen facebook för mig. Men nära var jag.

Hmm...men snart kanske ;)

R.I.P PIERCINGEN


Efter 11 månader med min navelpiercing så var det dags att ta farväl. Synd att skiten ska stötas ut också :/. Jag hade hoppats på bättre tider. Men jag visste någonstans efter att ha pratat med vänner att jag behövde ta ut den. Men jag ville inte höra på vad folk sa, för det var enklare att förneka. Jaja hur som helst så har jag ett fint hål i  navlen nu  - tack ^^

Ska fundera på om jag ska ta om hålet om någon månad. Men är det värt det? Tänk om samm sak händer igen. Vad blir det roliga med det? Jag käner mig NAKEN utan min piercing. Det låter konstigt tycker jag, men om man haft något så länge under en lång tid, så blir det ovant när man inte har det längre. Precis så är det för mig. När jag tittar på min navel så känns det verkligen som att något fattas, något som ska vara där. Nu är det ju tomt.

Jag och Yasmine ska ha cermoni när hon kommer hem.
Jag var så jäkla glad när jag hade tagit  piercingen den 5 maj 2009. Jag nästan sken av lycka - äntligen efter all väntan så gjorde jag det.
Nu ser det ju ut som fan känns det som :(.  Blir nog bra när hålet har läkt igen.


Utekväll med grabbarna


Hade en toppenkväll.  Tack!


Godnatt. Nu är det dags för mig att sova. Äntligen sömn.


Nu blir det utgång


Bjuder på lite bilder. Nu sticker jag.GodnattMan måste ju testa sig fram, annars lär man sig ju inget


Prövade att se hur jag såg ut i piercing, för skivan som jag var på.
Sen finns det ju alltis photoshop


6 April


Träffade Malin idag. Vi satt mest på Mcdonalds och pratade och skrattade

Här är lite bilder från dagen


Jag tittar ut genom fönstretJag är ego, jag vet!Jag fotar Malin som posar liteMalin igenJag och Malin xD knäppisarThada ... ;)Malin och hennes solgajjor
Jag och speglar, hahaSist men inte minst. En titt på dagens outfit.


Kaffedilemma igår!


Skulle köpa hem kaffe igår och det var ärligt talat jättesvårt. Jag stod i affären i minst 15 minuter och kollade på alla kaffemärken och namn. Vilken skulle jag välja?! Snacka om beslutångest. Trodde att det skulle vara hur lätt som helst, men det var det svåraste som jag gjort på länge. Jag vet att det här låter larvigt , men så var det . Pröva själva så ska ni se. Fick hjälp av nån som jobbade i affären och tillslut så  fick jag hem mitt kaffe :). Men aldrig mer att jag köper hem kaffe igen, usch va svårt det var.Uppdate


Var ett tag sen jag skrev nu. Är otroligt skönt med lov.  Ska bli otroligt skönt att kunna ta det lugnt, gå ut med vänner och bara ha ett underbart lov utan saker som jag måste göra , utan saker som jag vill göra.

Jag var på en kompis skiva förra veckan och det var kul. Men jag mådde hemskt dagen efter, fy fan.  Jag får skylla mig själv. Mest så ångrar jag att jag gjorde av med 300 spänn på olika sorters alkohol . Jag ska börja dricka ansvarsfullt.

Påsken var väl helt okej. Saknade en massa vänner som inte var hemma i Stockholm.
Blev utgång i lördags vilket var okej. Träffade personer som jag inte sett på flera år så det var lite kul. Men drog hem väldigt tidigt.

Nu i veckan blir det bio, utgång, shopping  (måste hitta den perfekta klänningen för min skiva) , gå promenader på söder och så vidare....får se vad som mer händer.

Nu blir det att lata sig!

Bjuder på denna bild. Ville se hur jag såg ut i piercing för skivan som jag var på.RSS 2.0