shopping

Det som inhandlades i fredagsJag personligen anser att kläderna ser snyggare ut på, än vad de gör på bilderna ^^.


Det är en början

Det går frammåt må jag säga


Trött

Tänk vad skönt att få lägga sig och sova nu, vakna upp tidigt imorgon och vara fylld med energi för dagen. Men nej, så blir det nog inte. Måste duscha, sedan plugga som kommer ta en massa tid.

Så jag får sitta trött vid datorn och halvsova , medan som jag försöker att plugga. Ja, det lär ju ge extremt goda resultat, vad tror ni? Knappast.


Söndag

Hade en otroligt kul dag. Träffade Hannes i slussen, som jag inte sett på länge (tyvärr förlänge). Vi gick i allafall ute i kylan och letade efter café, satans vad kallt det var då. Eftersom det är halt ute passade jag på och halka också, perfekt . Det är tur att man känner varandra så väl så man slipper skämmas . Men dock så gjorde jag det lite i allafall. Vi hittade ett mysigt café och satt där ett tag och pratade om livet och allt som hänt den senaste tiden. Självklart blev det lite parodi på en person som vi båda tycker är lite knäpp med sina konstigheter.

Efter ett tag i värmen gick vi vidare ut i kylan och gick ändå till Skanstull (tror jag att det var).  Vi avslutade allt med att besöka muffinsfabriken.


Källa: google. se
En bild på några av de olika sorterna.


En liten fundering på framtiden

Söndag. Helgen har gått sjukt sakta. Det är som att klockan har stannat men att allt rullar på som vanligt , fast utan någon tidsuppfattning. Läksigt egentligen, när man känner att man inte har någon koll.

Om flera timmar ska jag träffa en vän som jag  inte sett på ett tag. Ska bli trevligt att träffa han igen. Jag märker hur folk påverkar mig fast jag inte tänker på det, ännu mer när man inte har setts på ett bra tag.

Allting går för snabbt. Snart är det februari, eller är det imrogon? Jag har noll koll känner jag. Hur som helst, mycket snart är det ny månad och allting går förfort. Det här med tidsuppfattning då, jag har ingen koll på saker. Det som borde göras, görs inte utan det dras ut på tiden. Snart finns det knappt någon tid till saker längre , då blir det  jobbigt. Nu menar jag alla uppgifter som man måste göras enligt lärarna, för att få betyg i kurserna, för att kunna ta studenten, för att skaffa sig en utbildning för att sedan i framtiden kunna söka jobb- därmed få jobbet också. Men det känns långt borta, fast det egentligen närmare sig sakta men säkert. Usch, det är läskigt.


En bild från sommaren 2008. Jag saknar den dagen <3 .
There´s no looking back


Ni hade rätt hela tiden

Man har en känsla av att saker ska bli riktigt bra, men i slutändan blir inget som det ska vara. Man väljer nya möligheter för att man har varit så jävla dum. För alla andra hade rätt, men man valde att inte se det.


I hope so...


Äntligen fredag imorgon

Ledig på fredagar vilket är underbart.

Studiebidraget kommer imorgon också, så tänkte bege mig på en shoppingrunda då. Behöver tänka på andra saker, så shopping får bli den bästa medicinen!

Ska även anmäla mig till högskoleprovet också :).
Så duktig jag kan vara då.

Nu väntas PLUGG i mängder.


Hmm...

Snart ger jag upp. Jag får väl misslyckas med mitt filmprojekt, om det inte går som jag vill !


tveksam

Snälla ge mig en bra magkänsla, just nu känns det inte så ^^

Och så är det sista året man går...

...plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg ,plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg !!!!!!

Vilken rolig kväll jag har framför mig, någon som vill byta?


tankar, bråk, sanning, ja en jävla kväll

Ibland känner man sig ensamast i världen. När man som helst skulle vilja springa till den ena personen för att kunna få lite lugn och ro och för att skippa allt bråk, tjatanden och ilskan som man känner, så går det inte. Man vet att man  inte kan bo där, eftersom man vet att man inte har någon plats där.

Så kvar blir man med sin ilska, eftersom man vet att man måste börja växa upp och skapa sin egen familj. Man kan inte stanna kvar i boet förevigt. Men man känner sig "utanför" när man märker att uppmärksamheten inte alltid riktar sig till sig själv, utan att man måste dela med sig av det som man bryr sig om och det som är ens familj.

Så det är väl dags för mig att flytta snart och skaffa min egen familj. Vart hittar man sin egna familj? Den som man själv ska skapa? Ja, inte är det på eniro i allafall.

Godnatt

Skoltrött som f*n

Så trött på allt skolarbete, orkar inte, vill inte,  men måste.

Det enda som håller motivationen igång är en enda grej, filmadet som snart kommer att dra igång.

Jag undrar verkligen varför jag går på lektionerna, varför ligger jag inte kvar i sängen istället? Varför gör jag inte något roligare istället?

Ja, jag är sjukt trött på skolan nu.

Målet

Jag vet vad jag vill, jag vet vart jag ska.

Falun here i come ;)


Om Snabba Cash

Filmen var bra.
Men jag blev besviken. Efter när jag hade sett trailern fick jag en syn, att filmen skulle vara mer våldsam och mer spännande på något sätt. På det sättet som gör att man kan känna sympati för personerna som blir utsatta för våldet, men jag kände ingenting.
Jag satt fastklistrad i biostolen och började fundera på om jag blivit känslokall.  Men kanske var det inte  något som gjorde mig känslosam- något som jag berördes av. Konstigt nog. Eller har regisören inte fått med sympatikänslan? Ja, det är något som jag nu sitter och funderar på.
Men jag ska se den igen, för den bra bra och mycket sevärd. Jag hoppas att jag inte blir besviken på fortsättningen. Men det kanske också skulle vara en annan sak att läsa boken? För det verkar vara därför som många vill se filmen, för att boken var strålande. Jag själv har kommit till sidan 60 i första boken och avslutade där. Jag kände att filmen verkade mer lockande än boken, och ja så tycker jag fortfarande.


Snabba Cash, snart är väntan över

Det känns kul att få variera vardagen lite med något extra.

Imorgon ska jag äntligen se den efterlängtade Snabba Cash. Min snälla morfar har tänkt sig att bjuda mig på bio.
Jag personligen undrar om han kommer att klara av den filmen, med allt våld och så. Vissa äldre kanske är lite känsliga? Hmm,vad vet jag.
Hur som helst så jag ser verkligen framemot morgondagen!

Till min vän Yasmine. Jag lovar dig att jag ska se filmen med dig också. Jag har inte glömt att jag lovat det :).

Här är trailern. Enjoy


Omtumlande dag

Gud det kändes som att jag hade 39 graders feber idag. 
Eftersom jag är väldigt filmintresserad så satt jag och kollade på film halva natten, jag vet det suger när man ska upp klockan 06.00 på morgonen.
I skolan frös jag så det kändes som jag vet inte vad. Orkade inte vara så social som jag brukar, så istället kollade  jag på fortsättningen på filmen, då läraren var på möte. Man är ju försiktig ;).

Hur som helst så somna jag runt 12 när jag kom hem från skolan och sov i 3 timmar. Tyvärr, smart som man är *host* så skulle jag på en test grej (anledning privat) som man  fick pengar för om man gjorde de olika testen. Glömde självklart bort tiden, men som tur var så  fick jag en senare tid. Testet gick super och jag fick alla rätt! Jag var bäst hittills, det ni.

Mår i allafall bättre nu, men det är läskigt när man känner sig sjuk fast man inte är det. När det känns som att man har feber, men egentligen så ligger kroppstemperaturen på 37, den normala graden.

Nu blir det att fortsätta på manuset och få igång tänkandet.
Det känns som att jag ligger och svävar på rosa moln

Jag känner mig riktigt glad, tror inte att jag har känt så här på länge.
Manusskrivandet är igång och idén är klockren. Filmen kommer att bli underbar, för jag tänker fixa det.

Det bästa citatet från min lärare idag, som på något sätt gjorde mig lycklig
"Om filmen blir riktigt bra, då kan vi självklart ha en filmgala" jag sken upp som bara den.

Nästa vecka kommer vi förhoppningsvis att spela in. Jag längtar så att jag inte kan sova!

Jag tänker satsa på MVG, för jag nöjer mig inte med mindre i Medieproduktion.

Ska bli förändringar nu

Om man kan vända på dygnet, kan man vända tillbaka på det

skrattattack

En riktigt bra film.

Kvällen bestod av kladdkaka, chips, dipp och läsk.
Kan det bli mer onyttigt?godkväll

Vaknade halv 2 idag, så det blev ingen shopping.  Men imorgon då ska jag vakna i tid.

I <3 SOVA.

Besviken. Det är värre än arg

Mailet är skickat till dig. Jag tänker inte be om förlåtelse,för det är inte jag som har gått bakom ryggen. DET ÄR DU.

Har ni känt hur allt känns bra i er familj? Ni är glada att alla mår bra och att ni själva mår bra. Sedan händer saker som förändrar er familj. Ny partner och nya draman, mer lögner och tårar. Ja så kan man väl säga att det är i en del av min familj förtillfället och att jag har tröttnat på att låtsats. Sen när saker ska bli bra "tror" man, för det är vad man hör, hur bra allt ska bli och hur lyckligt allt ska va. Hah! Då vänder det och blir värre. Folk (familjemedlem) är inte den godtrogna personen längre, utan håller saker hemliga. Sedan får man veta den saken av en slump och det känns som att man ska sprängas i tusen bitar av ledsamhet, men framförallt besvikelse. Att den person som man älskar och mår bra av att se och som har hjälp en genom åren genom jobbiga saker- vänder ryggen och struntar i att dela med sig av vad som händer. Men när man själv som den andra familjemedlemen, beättar man  saker och litar på att man får tillbaka det trogna.

Men tillslut känner man att man orkar inte hoppas längre, för allt går inte bra. Folk vänder ryggen och ska dra på semester med en person som man inte tycker om . Eftersom att den personen har gjort att  familjelivet blivit en vändning mot något negativt - då  man döljer saker för varandra, eftersom det är så som dem tycker är så bra. När man inte orkar med deras liv, så väljer man själv att inte ta del av det. Man tänker bara ha sig själv att prata med om det är något. Man skapar sin egen familj. För inte ens sin riktiga familj kan man lita på längre.


ensam

Jag vill bara gråta.
Jag vill bara skrika.
Jag vill bara finnas.

Vad f*n är det jag har missat?
Mallorca? Fuck off!

Ni går bakom ryggen. Inget får man veta. Ingenting!

Så jävla ledsen, arg och besviken!

Framtiden enligt mig? Nja funderingarna .

Har tänkt mycket på mig själv, det vill säga mina egenskaper. Då menar jag inte i skolan utan i hemmet.
Om jag ska plugga vidare krävs det väl att jag inte går och dör på kuppen av svält. Mina matkunskaper är väl inte  direkt på MVG nivå.

Jag och en mycket god vän satt och pratade om vad man kan äta, om man ens fått pengar till hyra och alla sådana jobbigheter med vad det nu innebär med att vara "vuxen". Hur som helst så kom vi fram till att det krväs mycket pengar för att kunna överleva. Hyra = dyrt, tvättmedel, mat, kontantkort till mobilen, räkningar av olika slag, kläder. Maten: Laga mycket mat så det räcker i flera dagar. Då spar man även in pengar och man slipper laga mat varje dag.

Vi kom även underfund med att om man får köpa på rea någon gång per år,  så är det att leva livet i stort sätt. Om man blir bjuden på middag hemma är det ta mig sjutton LYX. Jag känner inte att studentlivet verkar vara en dans på rosor. Snarare en tid närmare fattiglapp och hemlös. För det är inte billigt att skaffa bostad och att klara av att leva utan föräldrarnas hjälp.
Usch, nu blir jag nästan lite deprimerad när jag skriver.

Så det här med att studera vidare, kanske ska försöka hitta något i Stockholm. Men jag vill till Falun. Men jag vill inte bli hemlös eller svälta ihjäl eller gå naken. Nu måste jag fundera på hur jag kan spara pengar men fortfarande kunna slösa lite (a) och vara glad!


Lugnet är kommen

Denna helg kommer bli great. Imorgon blir det stan med min underbara vän.
Jag måste köpa hårfärg , lite mörkare brunt den här gången (a).  Sen till mina vänner som läser min blogg, det blir INTE svart det lovar jag er.
Får se vad man mer hittar. 400 kronor kvar på kontot. Ja, nu börjar man bli fattig, yippi.
Helgen fortsätter sitt lugn, på lördagen blir det att  sova hos Yasmine och bara lata sig och sova.

Kommer bli en trevlig helg. Tänk att umgås med en av sina bästa vänner från onsdag-söndag. Det är vänskap!

Dagens


Skratt förlänger livet ? Det gör en glad i allafall

Y: Han är vacker som en juldagsmorgon

Z: Vadå som jordnötssmör?

Y: Nej,haha som en juldagsmorgon. Jordnötssmör är inte vackert.

Z: Aha....


Julen 08

Jag saknar mitt lååånga hår.

Visst det var svart då, men längden var pefekt.


Vad du än glömmer, så är du världens finaste människa

Jag älskar dig, även fast du är dement. Du är underbar <3.
Du kommer att glömma mycket mer saker än vad du redan har glömt.  Men bara du kommer ihåg att vi älskar dig, så bryr jag mig inte vad du glömmer.

Bästa mormor!Den blev min


Brilljant från skaparen själv (jag)

Ideérna är lysande. Nu ska de skrivas ner på papper och bearbetas.


Ciao


Underbart bra är jag också

MVG i projektarbete. Gissa om jag är glad!

"Zara , Du har utfört ett mycket bra projektarbete med komplett manus och även visat tydligt att och hur du lärt dig saker i processen, bearbetat problem, testat och prövat och dragit slutsatser, på ett målmedvetet sätt. Du har också redovisat veckorapporter på ett exemplariskt sätt. I din rapport skulle jag önskat att du var betydligt mera utförlig när det gäller resultatet. Man ser i ditt arbete att du gjort en mängd överväganden, löst problem, prövat dig Du får som vi väntat ett mvg i betyg. Anders"


Bjuder på denna bild -  Casue I´m happy !


Ni gav mig skratt och glädje

Hade en otroligt kul utekväll med bästa vän och hennes pojkvän.  Var kul det var att det blev så annorlunda. Krog-fika-Mcdonalds-hem.

Jag gillar spontana saker, det här var spontant.


Ni är underbara!


Sista filmen på triologin

Ikväll blir det bio med Morsan.

Har längtat efter denna film.


Jag gillar billigt och stilrent!

Jag har lagt bud på denna söta.

Hoppas den blir min :).


Stressad till 100 %

Akut 1: Visst är det kul att köpa presenter till vännerna när de fyller år. Men det blir dyrt när man ser hur studiebidraget sjunker och sjunker.

Akut 2: I Mars ska studentskivan hållas vilket ska bli grymt. Men inte när man är stressad att hitta den perfekta och snyggaste klänningen, det funkar inte. Sen måste jag hitta en vit studentklänning. Jag mår dåligt av allt stressande. Varför ska dagarna gå så fort? Just nu villl jag hoppa tillbaka till 2009, då jag inte behövde stressa efter 2 styckna klänningar.

Akut 3: HUR SKA JAG FÅ EKONOMIN ATT GÅ IHOP?!


Det börjar riktigt bra!

Ett mail i natt gav mig förhoppningar om att jag kan mer än vad jag tror. Jag är inget genihuvud, men ingen dumsnut heller.

VG satt bra på det nya året. Psykologin är avklarad och jag är nöjd. Det blir att fira med varmchoklad.
Det är det bästa på länge!

Det var som en ny start på det nya året. Nyårsfesten var den bästa på hela det gångna året. Det är något att minnas med stolthet och inget som har supits bara för festandes skull. Nu vet jag hur fester borde gå till. Det är något som jag har missat innan, men inte längre. Nu vet jag hur jag vill ha det. Äntligen så vet jag något.

Hur var ert nyårsfirande?

Mitt var det bästa!

RSS 2.0