Nu vet jag vad kärlek är.


Ibland undrar jag vad jag har gjort för att ha förtjänat så fina vänner som jag har och en underbar familj som jag har. Jag förstår inte vad det är. Men jag måste nog vara omtyckt av er för ni stannar alltid kvar, även när allt inte är perfekt.

Jag älskar er som fan, ni betyder mest <3


:)


Imorrn får jag veta om jag behöver lite piller för att må bra eller sömntabletter för att kunna sova, för det är något som jag har funderat på . För det här att må bra snart och vara glad som jag förut var går lite segt. Jag trodde det skulle gå fortare,  men för alla personer tar det olika lång tid att ta in och förstå saker antar jag. För mig tar det längre tid, men jag försöker det gör jag! Jag är glad att jag snart kan få må bra igen :D. Hur som helst ska till min psykolog imorrn och det känns riktigt skönt. Då kan jag få prata ut och få ut alla tankar som jag har i skallen om olika saker.

Shoppingen idag blev en flopp, haha. Jag skulle ha köpt hårförlängning men det var för dyrt tyckte jag. Hellre lägger jag pengarna på sommarkläder :). Jag måste även hitta en klänning till studentlunchen , så jag har lite att stå i.
Nu blir det snart middag med en god vän ( vi behöver bara koka ris) och så lyssnar jag på Håkan Hellström på högsta volym.  Love love love.

Ciao bloggen ^^Bra början på veckan!

Snart blir det Stan med Yasmine. Ska titta på hårförlängning och lite kläder. Nu ska jag klä på mig.


Ciao

DET ÄR ETT MÅSTE INGET ANNAT!

JAG SKA GÖRA ETT FÖRSÖK OCH SOVA. SKA SE OM JAG KAN DET. FAST DET ÄR REDAN NY DAG. SÅ JAG HAR NOG MISSLYCKATS. JAG MÅSTE BÖRJA SOVA PÅ NÄTTERNA HAR JAG KOMMIT PÅ :).


Nu ska jag sova

Bjuder på en ganska gammal bild.
Godnatt läsare, dom som läser bloggen ^^

MVG. Visst är man bra!

Det känns UNDERBART. Jag är klar med filmen i medieproduktion och jag är riktigt nöjd med min presenation. Jag har varit väldigt ambitiös om jag ska skryta lite nu.  Men ibland är man värd att skrytas om.
hårdbantning till studenten?


Jag prövade min studentklännng igen och jag är MISSNÖJD. När jag köpte den för ca 2 veckor sedan satt den jättefint och jag ville inte ta av mig den, ungefär så kändes det. Nu 2 veckor senare vill jag inte ha på mig den. Den satt fel. Jag kände inte den där  fan vad snygg jag känner mig-känslan. Jag tyckte att jag hade blivit lite  tjockare (a) på ryggen.  Det var svårt att dra upp dragkjedjan. Jag fick be om hjälp, ja då måste det vara fel.
Så nu sitter jag och funderar hur jag på bästa sätt kan gå ner i vikt till 7 juni.

Om ni har förslag som kan vara till hjälp vore det fantastiskt.
Annars så får jag väl på något sätt försöka att klara mig utan mat, men sen kommer jag väl tillslut svimma av hunger. 

Hur kommer detta att gå?!

Min sötnos fyller år idag


Grattis på 9 årsdagen.  Jag älskar dig <3En god gärning


En vän till vår familj har nyss haft bröstcancer.  Han har legat på sjukhus i flera månader . Men för några dagar sendan fick vi veta att cancern är borta, så jag hoppas att den inte kommer tillbaka. På grund av det kände jag att jag ville stödja rosabandet. Jag hoppas att pengarna går dit också.


KNAS med blogg.se?


Det man skriver verkar inte publiceras. Väldigt konstigt tycker jag. Varför just idag, på en trist och grå Söndag?? Därför borde det gå fort som sjutton att få inlägg publicerade. Det oskar ju till och med!

Några fler personer som har samma problem?

Min blogg börjar typ gå i besökarekonkurs


Eftersom det är en riktigt tråkig och seg Torsdag kollde jag igenom min blogg från starten. Vilken förändring det har blivit, herregud. Folk läste mer min blogg förut och jag fick massor av kommentarer, vilket alltid är uppskattat och kul. Men nu har jag inte bloggat på ett mycket bra tag, så jag märker att min blogg har blivit sämre. Eller så var jag roligare förr, jag vet inte. Jag skrev mycket mer förr om saker som hände i mitt liv, hur mina skoldagar såg ut och alla mina klagomål som jag hade, kanske var det lockande?
Visst mådde jag bättre förut också. Men alla  har sina svackor och jag har min nu. Men jag börjar komma på fötter igen. Så snart är jag tillbaka gottgolk!

Bjuder på denna bild
7 juni går jag ut !


Det är inte långt kvar. Men jag är för trött för att räkna veckorna och att hålla kolla på dagarna. Men jag vet att snart är jag inte längre en elev på någon skola. Jag är snart en person som har lyckats ta studenten och som väntar på att få börja leva livet. Det är vad jag räknar nu.
Hoppsan Zara^^

Jag är ju smart. Blev nästan helt KLAR med klippningen på filmen och kände mig jätteduktig.  Sen är jag så dum och glömmer att ersätta filen, så allt som jag har klippt och fixat sparades inte :(.

Nu ikväll blir det att fixa till det och att SPARA det nya!Härlig Fredag


Sitter i skolan och ska snart försöka klippa klart filmen. Hoppas verkligen att jag blir klar idag.
Nu ska jag fixa lite andra uppgifter.

Bara för att peppa mig själv lite extra idag:  JAG KAN, JAG KAN, JAG KAN, JAG KAN, JAG KAN, JAG KAN !

JAG SKA KLARA DET
Underbar Torsdag


Efter en natt i panik och sjukhusbesök så slutade dagen kanon.
Tillbringade eftermiddagen i Brunnsviken med Timpa.

Lite bilder från dagen

Jag älskar dig


NaturenMina söta fotomodell <3
Man kan inte få nog av musikJag vet att jag har sagt det förut någon gång, men jag säger det igen.

Den här låten är så fin :), jag får gåshud.Howie Day-Collide

Förlåt, men jag kan inte hjälpa det.


Jag hoppas att min psykolog inte har glömt mig. Jag hoppas att jag får en akut tid snart, för jag behöver verkligen det.

Innan studenten ska man vara glad, lycklig och leva livet. Jag står fast mellan att leva livet och att vara ledsen. Jag är trött på att gråta, skrika och ha aggressioner. Jag är ledsen att vissa i min omgivning fått ta skit för hur jag mår nu, men det kommer blir bra. Jag lovar er det. Ni som känner mig vet varför jag mår så här nu, ni vet att jag behöver er. Förlåt för hur jag beter mig. Jag kan inte säga något annat än att jag förösker varje dag att hämta krafterna tillbaka.

Jag älskar er, även fast jag inte alltid visar det. Men jag hoppas någonstans att ni vet det. Annars har jag misslyckats.
Black is back.Ny hårfärgRSS 2.0