Tankar, i en form av oro och rädsla

Jag måste skriva av mig nu. Jag har tänkt och funderat och verkligen granskat allt som hänt den senaste tiden. Jag har kommit på varför jag inte kan sova, äta, skratta, vara mig själv helt enkelt. Det beror på att en i familjen, tänker inte nämna vem, har problem med huvudvärk. Då menar jag inte ont i huvudet någon gång ibland, utan nästan varje morgon/kväll/natt. Personen har därför fått en tid till en neurologiskdoktor (heter det så?),  hur som helst så ska personen på något vis ( jag vet inte vad man gör) undersöka huvudet, alltså hjärnan.

Eftersom den här personen i familjen dels har migrän och har under en längre periood haft en fruktansvärt jobbig huvudvärk, så har jag funderat på om det är cancer. Varför jag antar det är eftersom jag har hört så många fall, där folk som haft  otroliga huvudvärkar  under längre peridoder , har haft någon form av cancer i hjärnan. Jag är orolig att det är något sådant som orsakar personens symtom. Jag hoppas att det är något ofarligt, men om personen har fått en remiss till en sådan doktor då känns det som att det är något fel. Min magkänsla säger det :S.

Jag vill veta NU vad det är för orsak på den personens sytom, jag vill inte vänta, vänta och vänta. Då kommer jag bara vrida och vända på alla tankar i mitt huvud och tro saker som inte är sant. Men om dom är sanna, då vet jag inte hur jag kommer hantera det. Men nu måste jag tänka positivt. Det kanske bara är någon större migränhuvudvärk? Jag hoppas det, för jag vill inte höra ordet cancer från personen.

Kommentarer
Postat av: muffinsmartin

oj, förlåt! Missade att svara på lite kommentarer och så tidigare i veckan :P Allt bra då? :D

2009-11-04 @ 00:04:04
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: muffinsmartin

Nepp, en av mina närstående har dött det senaste så jag har inte lyssnat på någon musik alls, konstigt nog! Får göra det när jag kommer hem från skolan imorgon

2009-11-04 @ 00:08:14
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: Danne

Tack så mycket!

glad jag blir!! din blogg var också fin jue!

2009-11-04 @ 00:17:39
URL: http://danielnyback.blogg.se/
Postat av: cecilia

jaha, vaddå finns det fler än ett kunskapsgymnasium i sthml ? :P haha, det är visst rätt stort i huvudstaden ;D neej det här låg typ vid nått ikea tror jag.Ja absolut! Då det blir jullov kommer jag njuta som bara den, det ska bli så himla skönt =)JAA! det får vi göra! ha det bra, kram

2009-11-04 @ 07:46:32
URL: http://ceciliaan.blogg.se/
Postat av: Mikaela

hehe okej, jaa :D

2009-11-04 @ 10:59:46
URL: http://mikaelafranzen.blogg.se/
Postat av: Tobias

Det blev MY Bloody Valentine, har du sett den? =)

2009-11-04 @ 12:56:20
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0