trött eller vad?!

Ska sova nu och min hjärna börjar vakna till liv märker jag ;). Kom på att studiebidraget får man ju idag :D


I want this

En snygg outfit som denna skulle sitta bra:). När kommer studiebidraget ?:O


trubbel i munnen

Har ni haft tandställning? Jag blev av med min för cirka 3 år sedan ungefär, det kändes underbart när den försvann.
Nu har det tydligen börjat trassla till sig lite grann.  Ska förklara lite tänkte jag : Man har metalltrådar i munnen som sitter fastlimmade bakom tänderna, så den syns inte. Det är för att tänderna inte ska åka isär när tandställningen är borta. Något fel är det på trådarna tror jag,  för jag har märkt (fast det syns knappt, bara lite) att tänderna har åkt isär lite, alltså att det har blivit ett litet mellanrum. Tycker det är väldigt märkligt. Jag har en tanke att dom här trådarna kanske måste sättas dit på nytt eller att dom måste spännas åt mer....det låter rimligt men jag är ju ingen tandläkare.

Måste på något sätt få en tid till tandläkaren nästa vecka. Vill ju inte att tänderna ska se ut som f*n i munnen på mig, okej det är långt ifrån men ni förstår. Om man har behövt ha tandställning i  3 år då vill man liksom inte ha något med tandläkare att göra. Ringde i allafall till akutmottagningen för jag  tänkte att dom måste se det från mitt perspektiv :P . Tyvärr kunde dom inte göra något åt det ,  så jag hoppas att jag kan få en tid på måndag hos folktandvården.




love , love, love


Köpte hem den efterlängtande skivan idag :D




Ny dag och uppdatering

Om kvällen

Jag var hos Irina på middag och maten var supergod som hon gjorde :). Våra kolakakor blev grymt goda också. Tyvärr så åt vi och hennes familj upp alla, så det blev inga att ta med sig hem.

Håller på med mitt manus nu, men jag har fått blackout känns det som. För första gången vet jag inte vad som ska hända i nästa scen, inte hur den ska börja, eller vad någon av karaktärerna ska säga. Hjärnan måste börja ge mig idéer nu. Jag vill skriva mer och mer, haha


En härlig höstdag tillbringas med en god vän

Tjenare läsare. Är riktigt glad idag :D. Känner för första gången på 2 veckor att jag kan få koppla av och inte behöver tänka på skolan. Nu ska jag dra hem till Irina som är en god vän till mig.  Ska äta middag där hos henne, ska bli väldigt trevligt :). Vi ska också baka kolakakor så jag för en stund kan strunta i varenda jävla läxa :D. Det ska bli kanon, jag behöver det.

Tjingeling så länge !




Kvällens låt

Jag har blivit kär i den här låten. Den är underbar!

Marilyn Manson- Unkillable Monster


"How the fuck are we supposed to know
When I'm a monster, the way you refuse to die?
How the fuck are we supposed to know
If we're in love or if we're in pain?

I'm a tightrope walker, I can't find my circus
And I'm damaged beyond repair
You're just a coffin of a girl I knew
And I'm buried in you

You never said I'll end up like this
You never said I'll end up like this
No, no, no, no
"


Uppdatering av kvällen

Då var jag hemma igen. Vi var och åt indisk mat , var jättegott :). Pratade lite om vad som händer i våra liv och så, det hände alltså inte så mycket mer.

Har snackat med en av mina lärare idag som är otroligt snäll, han ska hjälpa mig att lägga upp en strategi för hur mycket jag ska plugga varje dag, när skola börjar igen, så att jag slipper vara vaken till halv 3 på nätterna. För jag orkar inte det längre. Jag behöver min egen tid till att festa, träffa vänner och sådana saker. I miss it.
Mitt liv ska inte kresta till skolan och alla uppgifter, mitt liv ska kresta till mig och vad jag gör...ja ni förstår säkert vad jag vill komma fram till.

Nu ska jag påbörja psykologin som jag inte hann på dagen...




En seg onsdag

Jag är besviken på mig själv eller har jag för höga krav som jag inte når upp till? Jag somnade som sagt innan 02.00 igår och det var ett  stort + för mig.  Jag ställde också klockan på 09.00 för jag tänkte ta och plugga psykologi på dagen. Tyvärr vaknade jag runt halv 2 idag :O,  vilket inte var meningen. Så jag har inte hunnit plugga psykologi och känner mig tyvärr därför stressad och arg på mig själv. För jag vet hur mycket jag har att göra och har dock inte hunnit med det. 

Men kanske måste jag inte ha så höga krav att jag måste plugga allt varje dag - det kanske var bäst så här? Jag kanske måste inse att jag inte hinner göra tusen saker varje dag. Det är dags att sätta en gräns och börja leva. Det är nog dags att börja tänka om eftersom jag inte ens har hunnit äta något ännu och klockan är snart 16.00.

Ska snart iväg och träffa min pappa för att fira hans födelsedag i efterskott. Ska till söder och I love Söder, det är så himla fint där :D. Ska bli kul att dra till Söder i allafall. Har nyss fixat mig och så. Blir en uppdatering när jag kommer hem.

Hejsvejs!

Helt otroligt. Jag är en stjärna bland

Det är rekord! Ska ta och sova nu, klockan är inte ens 02.00 än. Jag är bara för bra för att vara sann ;)


Dåså. Här är min Tisdag

Det är lite kul. Ni förstår, jag får alltid en påminnelse av en bloggare att jag ska uppdatera oftare. Jag tar det som en komplimang för om han inte sa åt mig om någon uppdatering, då skulle det aldrig bli av.

Var hos frissan idag och gjorde ljusare slingor i håret - nu är det blont så det räcker tycker jag.
När det var slut drog jag och en god vän hem till en underbar person och fikade. Det var otroligt kul att träffa dom igen, för det var ett tag sen på grund av allt skolarbete. Vi spelade monopol och jag är en riktig förlorare i det, haha. Det slutade med att dom fick mina gator eftersom jag inte hade några pengar kvar :/ . I slutet av spelet satt jag med en sedel i handen, medan dom räknade sina pengar. Ni kan ju förstå vem som inte vann ;).

Har tydligen något virus i kropen fick jag veta idag hos läkaren, så det är kanske dags att gå och lägga sig i tid antar jag. Jaja, nu väntar plugg -.-.

Nu håller jag på med uppgifter så det bara skriker om det :(, vilken rolig kväll va?! Kvällen är ung natten är lång, så är det för mig!




Jag har ändrat mig

Det blir ett inlägg till, även fast jag skrev att jag inte skulle blogga mer ikväll. Det kommer jag inte kunna hålla ,för det kommer nog bli mer bloggande frammåt kvällen och natten. Är gladare nu efter att ha pratat lite med en speciell person för mig :).

Här är hårsprayen som jag köpte idag. Jag hoppas den är bra, har någon prövat den?



Bild: google.se

Kränkt ! Ja nog blev jag det :(

Det var ett klagande på 08 ( stockholmsfolket) från en persons sida idag :/.  Säger bara så här: Sluta klaga på vad jag för för pengarna, frun. Vi är två olika personer, du är gammal och jag är ung. Om jag vill gå ut och äta med vännerna så gör jag det, du lägger ju pengar på vad du vill. Bara för att du inte är från Stockholm som jag och min morfar, så lägg dig inte i vad jag gör för mina pengar och vilka vanor jag har. Jag gör vad jag vill för mina egna pengar , om det fan är så att jag hellre äter ute än hemma. Jag trvis med det och tänker fortsätta med det. En sak till frun, jag är inte ute varje dag som du verkar tro. Jag gör det när jag har vännerna med mig.

Sen om jag vill gå till en frisör med kvalite och du kvantite så gör du det. Jag har jobbat ihop för dom pengarna själv i sommras på vården och slitet som ett djur. Så sluta håll på och bryr dig om vad jag gör, bara för att vi lever olika du och jag.

Hittade  i allafall en hårspray som verkade bra, det var vad jag var värd ;). Hoppas ni har haft en bra dag, för det har INTE jag.

Jag är så förbannad och kränkt att jag inte tänker blogga mer idag, jag känner hur jag snart kokar över. Ska sammarfatta allt så här : HELEVETES DAG!


I´m going out

Nu ska jag iväg till Täby och shoppa lite...

...Becasue I´m worth it

Hade tråkigt så tänkte göra något underhållande ^^

Så här blev resultatet. Inte så dåligt tycker jag, är nöjd ;). Menar det kunde ha varit värre...

Det var ett kul test för att se vart man hamnar. Gör ett ni också på
http://www.alkoholprofilen.se/#0


Om söndagen

Då kör vi en uppdatering då.

Har inte gjort så mycket under dagen, inget intressant i allafall.

Var på bio med Malin senare och det var riktigt kul att träffa henne igen, för det var längesen. Vi såg filmen Fame och den var underbar. Det var som att man själv var med i filmen på något sätt, konstig känsla jag fick men jag kände så,  haha :). Vi var i Vällingby efteråt ett tag sen åkte jag hem. Nu sitter jag och fryser och försöker dricka mitt te så jag kan fortsätta skriva på mitt manus.

Titta på trailern!




för nu ska jag också få sova

GODNATT!

Nu ska jag sova och stänga av datorn.


Lördag

Bilder från gårdagen kommer senare i helgen, jag tror ni börjar vänja er ;)

Har lyssnat på den här underbara låten idag

Marilyn Manson- Personal Jesus

"Reach out and touch faith

Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who's there"


Mitt på dagen

Redan hemma. Fotograferingen gick väl sådär, jag blev inte nöjd med det enskilda fotot. Så jag hoppas och ber, att klassfotot blev tusen gånger bättre.

Fick höra av min lärare att jag såg trött ut och det var jag. Sov 4 timmar inatt och det är inte mycket. Nu sitter jag och dricker starkt kaffe för att orka bege mig till stan senare på eftermiddagen. Känner mig dock inte så glad  p.g.a av lite saker, känns inte så relevant att ta upp det här. Inte för att det hör hit, men jag fick 200 kr av min morfar och det var riktigt snällt :).  Tyvärr kommer pengarna gå åt så snabbt bara, men det är ju så.  

Det här klippet får ändra mitt humör till gladare. För det ger en skratt , jag lovar!


Kvällens beslut

Har valt kläder till fotograferingen som tur är :). Jag tycker linnet är skitsnyggt som jag valde, tyvärr tycker min mamma att den är för urringad men I dont care. Vill man vara fin så vill man, men det jag försöker säga är att jag tyckte inte att det var så värst, alltså något att diskutera om, men man är olika personer.  Vi har haft sådana diskussioner förut (mest i 9an, men idag var det också). Några kompisar var med mig när jag köpte linnet och dom klagade inte, haha. Dom tyckte det var jättefint precis som jag. Då tänkte jag nu att det passar perfekt att ha på sig det på fotograferingen. Det är inte använt heller, så det blir premiär imorgon :).

Efter skolan blir det stan med Irina. Vi ska titta lite i affärer. Jag behöver köpa nya underkläder så ska kika på det :). Vill ha en rosa eller svart behå, får hopps att jag hittar någon snygg. Ska även fylla på mobilen för det behövs, tro mig. Om Irina tar med sig sin kamera, vilket jag tror, så blir det lite bilder.
Nu ska jag göra klart den trååkiga uppgiften i psykologin.  Jag vill inte vara sämre än någon annan, så jag ska fixa det :)

Nighty


Forskare Desmond Morris- arbete i psykologi

Jag förstår inte hur du har tänkt! Du gör mitt arbete svårt!

Det här går verkligen inte bra :(. Varför ska forskares texter vara kluriga, ointressanta och helt och hållet komplicerade?!


Panic is in the air

Det var en lugn dag i skolan, ska inte klaga. Men jag fick veta av min lärare att jag har skolfoto imorgon och då fick jag panik. Eftersom jag råkade missa basgruppsmötet, där man går igenom saker för veckan så hade hon glömt att meddela mig och min kompis om det. Om jag inte hade frågat när vi skulle ha fotograferingen, för det har jag haft i tankarna ett tag, så hade jag missat den :O. Det hade varit tråkigt.

Nu ligger paniken på kläderna, jag vet inte vad jag vill ha på mig imorgon :/. Jag vill ju ha något speciellt eftersom det är enskilt foto  + så är det sista året på gymnasiet, så man vill ju vara på topp och se snygg ut i skolkatalogen.

Jag får gå upp i tid så jag hinner fixa och ändra mig tills jag blir nöjd. Så får det bli.

Nu väntar psykologin, ciao!

Fundering

Efter 5 månader så har min navelpiercing läkt klart :) . Jag är fortfarande lika nöjd som jag var när jag tog den. Ångrar det inte överhuvudtaget. I helgen ska jag dit till min piercare och köpa ny barbell till naveln. Vill ju ha en snyggare. Vet inte riktigt vad jag vill ha för någon, men jag tror att jag har en idé i skallen om hur den ska se ut. Mer säger jag inte än. Men när man väl tagit en piercing så kan man bli beroende, att man vill ha flera.  Jag har känt det hela tiden fram och tillbaka att jag vill ta en till, det har gått så i omgångar.

Både familj och vänner har sagt olika saker, att jag ska ta en till om jag vill, men självklart har jag fått negativt synsätt på det oxå. Typ att att jag får skylla mig själv om det blir något fel. Självklart får jag skylla mig själv om det skulle bli något fel under läkningstiden. Men efter 5 månader med med min navelpiercing, så har den läkt hur fint som helst. Varför skulle det bli något fel med nästa i så fall? Visst det kan ju hända, men i såfall borde det har gått snett med min piercing som jag har nu och den är hur fin som helst ( låter som en försäljare känns det som ,haha)

Men jag kan aldrig bestämma mig om jag ska ta en till piercing eller inte.  Men det som jag kan störa mig lite på är folk som "försöker" bestämma det beslutet åt mig. Självklart tar jag emot den kritik jag får ,men jag vill ta mitt eget beslut om en till piercing. Det är först och främst min kropp och det är jag som ska leva med det. Men hur som helst jag vet inte än hur det blir. Men eftersom jag tycker att läppicercing är riktigt snyggt ,så blir det en sådan jag gör om jag gör en till.



Källa: google.se


vännerna är dom bästa <3

Fick ett gulligt sms av en vän nyss.

Det stod; " Släpp plugget några timmar och bara ägna dig till dig själv <3".

Jag har underbara vänner som vill mig väl och jag borde ägna mer tid till mig själv, än till pluggandet. Men det är svårt när jag har vissa krav på mig själv och mål att uppnå. I 8an hade det varit lätt, då hade jag satt mig vid tv:n och kollat på någon bra serie eller film, men jag är inte samma person längre och det är jag glad för.  Om jag inte hade ändrat mina mål till högre, så hade jag inte varit lika ambitiös eller haft så mycket kunskap som jag har nu. Då hade jag hamnat på något gymnasium, där jag säkert inte skulle brytt mig om någonting.
Men vissa fördelar med den personen jag var förut, var att jag hade mer tid till roliga saker och det saknar jag. Jag vill ha tid till att träffa vännerna oftare, både i veckan och på helgerna.  Den senaste tiden har gått åt till skolan :( det är ju förfärligt ! Det måste bli ändringar snart, jag klarar inte av allting annars.

På lovet ska jag lägga pluggandet åt sidan ett tag. Det kommer göra susen!


Trött. Jag vill ha någon annans onsdag.

Jag skulle uppskatta en kopp kaffe och få vakna till. Men det har jag inte tid med, det är englska för mig just nu och det är tråkigt. Jag vill hem och sova , få slippa allting i några timmar.

Så vem är min hjälte för dagen och köper kaffe till mig ?;)

känner att jag borde vara bättre, men så är inte fallet just nu

Klockan är 00.52. Jag sitter uppe och kan inte sova, eller jag har närmare bestämt beslutångest. Det vore skönt att få sova några timmar. Men när jag tittar på skrivbordet ser jag papprena som är uppgfiter som måste göras - vissa av dom ska lämnas in på fredag. Jag känner stressen i mig som håller mig vaken, jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner att jag har lämnat mig själv och stressen har tagit över både min kropp och min hjärna. Vem är jag nu?

Min helg ur stora drag

Har inte uppdaterat om helgen, men nu blir det av.

Var och såg bröllopsfotografen i helgen med en god vän. Filmen var inte riktigt som jag tänkt mig , den var inte så bra som jag hade försäkrat mig och andra om, lite pinsamt, haha. Men jag tycker trots allt att den var sevärd. Humorn i den tyckte jag var lite dold, det var inte så att man bara kunde skratta för att någon sa något kul ,utan  man behövde hänga med från början för att förstå humoristiken själv. Det dåliga var musiken i filmen , jag störde mig väldigt mycket på det. Jag tyckte det nästan förstörde filmen helt och hållet :O. När karaktärerna pratade började det höras störande musik, alltså instrument som började låta (inte i alla scener, men i vissa). Det gjorde att jag lyssnade mer på instrumenten som var en pain in the as och  jag riktade inte min uppmärksamhet mot själva scenen och karaktärerna. Förstår ni ? Kanske lite oklart? Gå och se filmen så förstår ni vad jag menar (får jag hoppas).

Jag  borde berätta vad filmen handlar om känner jag. Men jag orkar verkligen inte det just nu, så ni får se trailern istället. Det ger nog en bättre handling än vad jag skulle ge er ;).



Just nu

Tycker den här låten är otroligt fin

Sum41- So long goodbye


Uppdate + Idag (Lördag)

Till alla er som har frågat hur jag mår idag, så vill jag passa på att säga att jag mår bra. Vad omtänksamma ni är :)!

Hur som helst gårdagen var en perfekt fredag. Först och främst så hade jag som vanligt psykologi på fredagar och det blir bara mer och mer spännande för varje lektion. Vi fick en slutuppgift för kursen, som tyvärr bara är en 50 poängare, vi kommer få göra ett uppdrag som går ut på att fördjupa oss i något ämne inom psykologin.
Jag bestämde mig ganska snabbt för vad jag vill fördjupa mig i och F*n (ursäkta svordomen) vad kul det ska bli. Jag vet inte riktigt, men jag har funderat lite kring om jag ligger i kategorin för "plugghäst". Jag gör mycket andra saker också , men om det är något ämne som jag tycker är kul, då går jag in för det till 100 %. Så jag antar efter att ha tänkt lite, att jag nog är både och. Ibland plugghästen som har svårt att lägga bort alla ämnen ( det som då intresserar mig) och ibland personen som hellre och festar loss på helgerna. Men man måste ju göra andra saker än skolarbeten!
Jag ska i allafall fördjupa mig i kognitiv psykologi, som handlar om våra behov av att  placera saker som hänt i olika kategoreier/fack i hjärnan. Jag tänker inte gå in för mycket på det, för jag känner mig själv, det kommer sluta med att jag sitter på bloggen och skriver arbetet. Så ni får vänta med att veta mer om den typ av psykologi, tills jag är klar med slutuppgiften.

Resten av fredagen då. Jag åkte jag till Gamla Stan för att träffa min faster. Men jag blev lite chockad för även min farbror var med vilket jag inte trodde, så det var en kul överraskning. Var jättekul och träffa dom, vi satt på ett cafe i några timmar och pratade en hel del om livet och allt möjligt :). Det slutade med att vi satt och pratade om mobiltelefoner. Det var lite extra roligt eftersom dom inte är den typen av människor som kan så mycket om det, så jag fick känna mig lite extra smart ;).
Sen så kom då min morsa hem från Kina och det var toppen att se henne igen. Vi hann inte prata så mycket om resan för hon var trött efter 10 timmars flygresa, vilket jag kan förstå. Men ikväll så kommer jag får höra allt och det ska bli kul. Jag undrar hur det ser ut där, har tänkt mig att man knappt ser staden för alla kineser är ivägen ;), haha. Men jag tror nog jag har helt fel, men så stor som den befolkningen är vad ska man tro?

Ska snart börja fixa mig lite. Senare ska jag väg till stan (igen?) yes men inte till gamla stan tor jag. Ska fika med lite människor,  sen efter det blir det middag och bio med Erika. Kommer bli en toppendag + kväll :)

See ya!









En jobbig dag :( !

Idag har varit en hemsk dag. Nog den värsta på länge ska jag tala om. Jag har haft magsmärtor som bara den, mått illa och hade tyvärr ingen alvedon med mig :(. Så när jag frågade skolsystern i skolan om jag kunde få det eftersom det gjorde så förbannant ont, så får man varet "Nej jag får inte ge ut det, eftersom jag inte har din journal". Då blev jag inte gladare, usch så förbannad jag blev (innombords) på henne. Även fast jag är 18 år tycker jag att hon kunde gett mig en alvedon. Men eftersom svaret blev ett stort NEJ , så jag fick stå ut med smärtan och jag visste fan inte hur jag skulle klara att stå upp tillslut. Men ibland så finns det människor som är änglar när man väl behöver hjälp. Kuratorn var så snäll och gav mig en ipren ( tål inte det) men i den stunden hade jag inget val. Men jag tycker det är hemskt att man ska behöva ha så  ont att man knappt kan stå på bena ,  bara för att en envis kärring (så känns det), vägrade att visa lite medkänsla och istället gick och åt sin mat. Istället skulle hon också hålla på och envisas om att hon inte fick ge ut det. Vad fan gör hon ens på skolan liksom?, jag tycker inte att hon har något där att göra (är fortfarande förbannad för att jag fick ha så ont under dagen).

Har mått dåligt ända sedan jag kom hem från skolan, sov i 2 timmar och orkade inte göra något. Känner mig piggare nu, men har fortfarande magsmärtor :/ kanske får ta mer alvedon.
Men jag hoppas att morgondagen blir bättre. Ska träffa min underbara faster imorrn som jag inte sett på länge, ska bli jättekul. Vi ska mötas i Gamla Stan och ta en fika och prata om allting som har hänt på sistone. Det är så kul att jag har kontakt med pappas släkt (vissa utav dom) och att dom gillar mig :). Ska bli kul imorgon som sagt och jag ser verkligen framemot det. För att tala om att se framemot saker,så kommer även min morsa hem från Kina, jag har saknat henne. Speciellt när jag har levt på makaroner varje dag med antagligen korv eller köttbullar till. Någon dag blev det spagetti med köttfärs, men det är fortfarande pasta haha.

Nu ska jag titta på tv, orkar inte plugga idag. Sorry skolan men jag måste få kunna koppla av också :P.

Man måste få berömma sig själv...

Är äntligen klar med 2 uppgifter och det känns underbart! Fan vad bra jag är !

Det lilla extra idag

I bland måste man få unna sig lite lyx i vardagen. Det blir så tråkigt om alla dagar ser likadana ut, hur kul är det? Därför ska jag börja ändra lite på vardagen. Det kommer inte bli godis varje dag det kan jag lova, det finns ju annat man vill ha som materiellating ;). Men jag kommer även att försöka träffa mina vänner oftare i veckan, men det är svårt när skolan tar över :/. Jag antar att det är därför som helgen finns till, så att man kan leva livet liksom.

Eftersom det är lillördag idag köpte jag lite choklad och gud så gått det är. Brukar inte äta på veckodagarna (måndag-torsdag) men jag tyckte att det var dags nu.


Fyfarao

Plugg, plugg, plugg. Jag är omringad av massa läxor känns det som, jag kan stapla dom i olika högar och kategorier. Vart tog min fritid vägen?

En bild som visar hur min kväll ser ut på ett ungefär ( dock inte lika mycket som på bilden, så lite glad får jag vara)


Bild tagen från google




Gå vidare är det nya

Jag kände en känsla att jag saknade dig otroligt mycket, så mycket som jag en gång i tiden ville ha dig. Nu känner jag ingen saknad efter dig, bara en önskan att kunna glömma dig. Hur svårt det än är att glömma dig, eftersom du har stått mig nära i ungefär 3 år, så är det bäst så. Jag kommer aldrig att glömma dig helt (det vet jag), för det är som att radera någon underbar person, för det var du, fast tyvärr inte på samma sätt längre och det gör ont. Därför vill jag glömma dig så mycket som jag kan. Jag vill inte bli påmind om hur fin du var, för då kommer jag aldrig att kunna gå vidare och bli lika lycklig som du är nu.







bättre sent än aldrig

Lite bilder från en fest  ( inte denna helg) som jag inte hunnit lägga upp

Har ingen aning om vad jag håller på med :P



Emma som var fotografen. Jag förstår inte det komiska med att fota min rumpa ^^




Så där kan det gå xD



Sen så var det happy hour


shopping sugen, det var ju ett tag sen sist

Kvällens vill ha måsten;



Gud vilken snygg väst. Den skulle passa fint i garderoben!

För det första är hörlurarna grymt snygga, jag har en kärlek till rosa förstår ni :). Sen lär ljudet vara riktigt bra, i allafall vad som stod på hemsidan. Kanske dags att lägga till på önskelistan till jul?;)


Friskare än förut

Det här blev kvällens film, Dumpa honom . Den var riktigt bra, ett måste att se tycker jag :).
Nu mår jag ÄNTLIGEN bättre så det känns kanon :D.




En rolig eftermiddag med en god vän

Träffade Irina idag, vi hade jättekul:). Vi var i skogen och fotade för mitt arbete i medieproduktion. Men min hund var inge vidare stilla på att vara modell idag! Här är lite bilder som berättar dagen...


Jag gör en pose ;P





Jag och kameran igen




Jag och Irina :)



Vi tröttnade på att vara seriösa på bilder...




Och sist men inte minst en ego bild på mig ;)


Usch , ibland är det jobbigt

Det är så j***a jobbigt när man blir sårad och  på samma sätt sårar sin kompis, eftersom man måste få ut sig vissa saker som man inte kan hålla inom med. Även fast det inte är något taskigt så blir båda ledsna,eftersom man vet att den ena är ledsen.

Det är inte lätt att vara människa, det ska gudarna veta. Man vill göra alla nöjda, men det går inte. Man tänker inte på vad man gör i alla situtioner, även om tanken är god så blir det fel på grund av en tidigare händelse. För tanken var inte att såra, utan att göra någonting bra.

Heleve att det är så svårt ibland :(.
Men du är min bästa kompis och jag älskar dig. Jag vill bara att du ska förstå hur jag känner när det blir så här. Jag vill inte att det ska bli som förut. Men jag vill heller inte att det ska bli så att det hänger på en person, om vi kan ses eller inte. Då blir det att man känner sig lite utnyttjad.

Jag vet, den är god!

Tobias ( du vet vem du är :) ). Så här ser det som suktar dig ut :D

Tänkte bara reta dig lite extra ;)

Varsågod!







Tankar kring kärlek och förhållanden

Jag har fått frågor av er vad jag tyckte om fillmen. Men jag har inte sett den ännu för den är utlånad i videobutiken. Men jag prövar att få tag i filmen på ett annat sätt (a).

Eftersom jag inte orkat plugga så mycket än, så har jag haft tid att tänka väldigt mycket på livet. Det är inte så att jag sitter och analyserar precis, men lite smått så har jag funderat kring kärlek och förhållanden. Vissa av mina vänner har förhållanden och andra inte, tänker inte nämna några namn. Hur som helst så får man frågan av både familj, vänner och bekanta "Varför har inte du någon kille?" "Men han då, han är ju så söt och trevlig kille, tycker du inte om honom?". Sådana frågor får man höra lite då och då. Svaret från mig är alltid detsamma,  "Nej jag tycker inte om honom på det sättet, han är inte min typ".

Varför ska det vara svårt för familjen att inse, att när jag hittar någon som jag har känslor för, som får mig att må bra så satsar jag såklart på den killen.  Men vill inte göra något i onödan. Jag vill att det ska kännas rätt.  Vill ju inte ha känslan av att jag inte trivs med personen. Svaret blir ibland från vissa närstående "Åh vad du är kräsen, ingen kille duger ju för dig". Det tycker jag är skitsnack. Jag är inte kräsen och vadå duger, det är fel ord. Jag vill inte känna att han duger, jag vill känna att jag vill ha honom. Duger fungerar liksom inte i ett förhållande, då tar det ju slut direkt.

Jag tror att det tar tid att veta hur man vill att en kille ska vara, om alla omkring tycker hur han ska vara. Jag vill kunna känna på en gång, fan han duger inte, han är perfekt. När man hör (lyssnar på) andras åsikter och vad dom tycker passar en, försvinner ens egna åsikter tycker jag. Man hör inte sig själv och vad man vill ha ,utan vad andra vill att man ska ha. Känner ni igen er?

Bra eller Dålig?

Har någon sett den här filmen? Ska kolla på den idag
(när jag vaknar ,haha,ska sova nu förstår ni.)
Den är till en uppgift i engelskan, så ingen film som jag har valt frivilligt ^^.






SWEET DREAMS! Nu ska jag sova :)!

Kvällens uppdateringar

Jag ogillar att gå till doktorn, jag tycker dom är läskiga personer. Ja har väl ingen direkt förklaring till varför jag tyker så, men jag känner mig inte trygg i sjukhusmiljö.

Hur som helst så gick det bra! Jag fick recept på hostmedicin som jag ska ta + nässpray. Behövde inte stanna hemma från skolan om jag inte kände att jag måste. Så det känns bra :). Men jag är ledig imorgon och det passar perfekt nu när jag behöver ta det lugnt, samtidigt som jag kan fortsätta på mitt manus som går jättebra :D.


sick and tired :( I hate it

Det är förkylningstider nu! Dom är gräsliga, speciellt när man bara ligger och sover hela tiden,  för att kroppen inte orkar fungera normalt, som den brukar göra. Så är det nu. Jag trodde att jag snart skulle bli bra, men nej. Är otroligt hes och man hör knappt vad jag säger. Snart tappar jag väl rösten också skulle jag tro :/. Men jag får hoppas att det inte blir så igen, för det är verkligen jobbigt!

Blir att gå till närakuten ikväll så att jag kan få någon hostmedicin, eftersom jag aldrig slutar hosta, inte ens på nätterna. Får hoppas att man snart blir frisk och känner mer ork . Jag har ingen tid till att ligga hemma och bli frisk, det är för mycket som händer runt omkring mig. Det är hemsk att man ska känna att man inte har tid att ta hand om sig själv, för att allting annat har en stor påverkan på en. Som skolan, det finns tusen saker som ska göras känns det som. Om jag ligger hemma och inte gör något känner jag mig stressad av allt som jag har kvar att göra, det blir i allafall ingen lugn och ro. Varför ska det vara så svårt att  bara koppla av och inte tänka på något annat än att bli frisk?

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

( JAG VET ATT TEXTEN ÄR FUL MEN HINNER INTE GÖRA NÅGON SNYGG AVSLUTAD-FRÅGESTUND -TEXT.
NI FÅR NÖJA ER MED RUBRIKEN )


Här är svar på era frågor:


Har du en pojkvän?

 

- Nej, jag har ingen pojkvän förtillfället. I´m single!


Är du kär?

 

- Nej, inte längre. Men jag var för några månader sedan.


Favoritfärg?

 

- Oj va svårt. Har ingen favorifärg direkt, gillar dom flesta färgerna.


Favoritlåt(ar) just nu?


- Det beror på vilket humör jag är på. Men i nuläget är det Iska strand- " I was wrong",  " I  wish I loved you" och " I´m going to heaven".  Sen är det gruppen Dead by april. Finnas fler i skallen, men kan inte komma på några mer just nu.


Hur gammal är du?

 

- Jag är 18. Men jag fyller 19 år nu i December.



Vad tror du händer efter döden?

 

- Det är en fråga som kräver en riktig tankeställare. Ja du, jag kan inte svara så bra på den eftersom jag vet inte vad jag tror. Men jag hoppas att man hamnar i goda händer i allafall , haha.  Vet inte vad jag ska svara men om jag säger så här: Jag vill tro någonstans att man inte försvinner. Man är död , men man lever kvar på något sätt. Klurig fråga det där.



Om du fick vara en annan bloggerska för en dag, vem skulle du välja?


- Jag skulle inte vilja vara någon annan bloggerska. Det kanske kan låta märkligt för vissa utav er, men jag känner inte att jag vill vara någon annan för att se hur dom lever/är. Jag är glad att veta vem jag är och känner inget behov av att pröva vara någon annan. Varför vara en annan bloggerska om man är nöjd me sig själv och den "bloggerska" som man är? Det finns ingen mening. Alla har sina olika bloggar och olika personligheter och det är det roliga tycker jag!



Festar du mycket? Vad dricker du när du festar?


- Medelmåttligt tycker jag. När det är fest någon gång så går jag. På krogen går jag ut när jag känner fört. Kan inte säga att jag festar som en galning. Jag tycker att jag festar lagom.  Det är olika vad jag dricker och vad jag känner för, men det varierar mellan sprit, bacardi breezer, öl, smirnoff Ice, cider och öl. Tror det var allt.


Så ni vet!

JAG HAR VARIT DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA! DET HAR HÄNT LITE ROLIGA SAKER , MEN HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA  I SKOLAN OCH PÅ FRITIDEN SÅ KOMMER INTE ATT HINNA BLOGGA VARJE DAG TYÄVRR. MEN JAG SKA FÖRSÖKA ATT SKRIVA LITE VAD SOM HAR HÄNT DOM FÖREGÅENDE DAGARNA.




RSS 2.0